Caramell Premium Resort – a sokoldalú rendezvényhelyszín

Legyen az gálavacsora, kongresszus, csapatépítő, kiállítás, bankett, esküvő – a Caramell Premium Resort****superior minden esetben ideális választás.

A hangulat, a professzionális technika és a minőségi vendéglátás mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a fontos szakmai események betöltsék küldetésüket, valamint hosszútávú élményt nyújtsanak a munkatársaknak és a partnereknek.

A resort 700 fő befogadó képességű konferenciakomplexummal, három szekcionálható konferenciateremmel rendelkezik. A munkát modern technika, természetes fény és klíma teszi teljessé. A konferencia-épületszárny földszintjén à la carte étterem, bár és bowling működik, az üzleti megbeszéléseket wellness szolgáltatások, preventív egészségügyi kezelések teszik teljessé.

Színvonalas, egyediségre törekvő gasztronómiai ajánlatokkal várják partnereiket kávészünetre, állófogadásra és ültetett gálavacsorára egyaránt, de az üzleti reggeli vagy a szabadtéri grillezés sem akadály.

Ami pedig igazán egyedivé teszi a Caramell Premium Resort****superiort, az a Kristály Torony Kalandpark a szálloda közvetlen szomszédságában, ahol szintén rengeteg lehetőség áll rendelkezésre a munka melletti kikapcsolódáshoz, a közösség erősítéséhez.

A céges csapatépítő és vezetői készségfejlesztő kalandtréningek alkalmával - alacsony- és magas kötélkerti elemekkel kiegészítve - látványos, pozitív eredmények érhetők el. A kötélpályán többféle opcionális útvonal létezik, ami lehetővé teszi a „kritikus elemek” mellőzését, illetve a különösen izgalmas elemek újra és újra teljesíthetőségét – ez óriási előny a klasszikus kötélpályákkal szemben.

Kültéri rendezvényhelyszínként minden lehetőség megvan arra, hogy minél különlegesebb és sokszínűbb legyen a rendezvény. A Kalandpark egészen márciustól október végéig remek helyszínként szolgál egyedi események megtartására, ahol egy igazán különleges atmoszféra várja az idelátogatókat. A nagy és változatos környezetnek köszönhetően megtarthatók izgalmas termékbemutatók, workshopok, vagy akár sportrendezvények is. A füves területen lehetőség van rendezvény sátrak felállítására, továbbá bódék és pavilonok telepítésére is, mellyel még sokoldalúbbá tehető a rendezvény helyszíne.

A Caramell Premium Resort****superior a korszerű kényelem és a holisztikus harmónia találkozási pontja.

Fedezze fel Ön is ezt az igazán egyedi és sokoldalú rendezvényhelyszínt, ajánlatkérését az info@dayholiday.hu címen várjuk!