Bővül a Hotel Historia Malomkert

2023 januárjától a Hotel Historia Malomkert 27 szobásra bővül, így összesen 68 vendéget tud elszállásolni a veszprémi szálloda.

Hotel Historia Malomkert

A Hotel Historia Malomkert Veszprémben, a belváros szívében a Séd patak mellett található. Az eredetileg malomként működő műemlék épület a felújítás során számos kreatív építészeti megoldással gazdagodott, így a múlt értékei a modern kor stílusával és kényelmével egészültek ki. A boutique hotel minden szobájából egyedülálló panoráma nyílik a Veszprémi Várra. 

A szállodában légkondicionált, természetes megvilágítású rendezvényterem található, otthont adva a néhány fős összejövetelektől a száz fős konferenciákig. A szállodát hatalmas, 20 000 négyzetméteres zöldterület veszi körül, amely kiválóan alkalmas szabadtéri rendezvények megszervezésére is, legyen szó céges csapatépítésről, főzőversenyről, partnertalálkozóról, családi napról vagy fesztiválról.

Malomkert Sörház

A vendégek a háromszoros „Országos Étterem Hét” győztes étteremben élvezhetik a helyi ízeket. Az étlap a fogások széles választékát kínálja, de a csoportos menük közül is lehet választani. A rendezvényteremben hangulatos bor-, sör- és pálinkakóstolókat is rendeznek.

A Hotel Historia Malomkerttől pár perc sétára található annak testvérszállodája és étterme: a Hotel Historia**** & Historante és a Historia Hangvilla Étterem.

Hotel Historia****&Historante

A több mint kétszáz éves műemlék épületben kialakított Hotel Historia****&Historante stílusa a múlt értékeit ötvözi modern építészeti megoldásokkal. Látható még az egykori lakóház eredeti csigalépcsője és fa gerendázata, de nem hiányzik az épületből wellness részleg sem, ahol beltéri ülőmedence, finn szauna, gőzkabin, pihenőterasz, jégkút és napozóterasz kínál kikapcsolódási lehetőséget. A képzett masszőrök klasszikus svéd, csokoládés, lávaköves és vinoterápiás masszázzsal kényeztetik a vendégeket.
A Hotel Historia****& Historante termei 30 főig kiváló helyszínt biztosítanak céges konferenciák, szakmai események, tréningek, továbbképzések lebonyolításához. A főétkezésekhez és kávészünetekhez ültetett étkezés vagy állófogadás keretében a különtermet, vagy jó idő esetén a hotel előtti szabadtéri teraszos területet ajánlja a szálloda.

Historia Hangvilla

A Hangvilla Veszprém belvárosában fekszik, első és harmadik emeletén található a kamara- és a konferenciaterem. A konferenciaterem a rendezvényekhez szükséges teljes eszközparkkal rendelkezik (székek, asztalok, projektor, vetítővászon, flipchart tábla, hangosítás, vezeték nélküli internet stb.)

A Hangvilla déli részét foglalja el a 471 (pótszékekkel 495) férőhelyes, közel 400 négyzetméteres Nagyterem, ami többszáz fős konferenciák, céges rendezvények, vevőtalálkozók, nyílt napok kifogástalan helyszíne lehet. Nézőtere kiegyenlíthető, egy szintbe hozható, így lehetőség van exkluzív gálavacsora, céges évzáró rendezvény, állófogadás, nagyobb kiállítások megtartására is.

A Hangvilla Étterem és Kávézó nem csupán egyedülálló adottságokkal, de kiváló konyhával is bír, az étterem kialakítása és a konyha kapacitása csoportok rendszeres és alkalmi étkeztetését is lehetővé teszi. Akkor sem kell lemondani a hívogató ízekről, ha a rendezvényt külső helyszínen szervezik meg, a Historia csapata számtalan kitelepülés során bizonyította már rátermettségét.