Best of Az Év Hotele

díjazták a legjobb észak-dunántúli szállodát

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció által szervezett televíziós közönségszavazáson ezúttal az Észak-Dunántúl győztesének járó díját adták át a szervezők.

A legtöbb szavazatot a régiójában a sümegi Hotel Kapitány Wellness****superior gyűjtötte, az összes szavazat közel 27 százalékát, amivel ott lesz a Best of az Év Hotele Közönségszavazás áprilisi döntőjében, ahol további 13 hotellel küzdhet meg a 2010-es évek legjobb szállodája címért.

Az Észak-Dunántúl 2010-es évek legjobb szállodájának járó oklevelet Böjte Éva szállodaigazgató vette át Serfőző Zsolttól, a műsor producerétől.

A műsor rajongói próbálták ki a győztes hotelt

A szállodákat minden adásban egy-egy hétköznapi pár vagy család próbálja ki az RTL Klubon futó műsorban. A Hotel Kapitány Wellness****superior forgatásán való részvétellel Csaba lepte meg feleségét Edinát, aki mindig is nagy rajongója volt a produkciónak és szeretett volna belülről is megismerkedni a kulisszatitkokkal. Ha nem látta a régió győztest bemutató adást, akkor bármikor visszanézheti az RTL Most-on.

A régió dobogósai a szavazatok 70 százalékát gyűjtötték be

A szintén döntőbe jutást biztosító második helyet a voksok 23 százalékával, egy büki szálloda, a Caramell Premium Resort****superior szerezte meg.

A régiós bronzérmet pedig ezúttal a soproni Hotel Lővér***superior érdemelte ki, mely a nézők 20 százalékának szavazatait nyerte el.

A Best of az Év Hotele eddigi döntősei

Varázslatos Bambara Hotel (Északkelet-Magyarország régió)

Mesés Shiraz Hotel (Északkelet-Magyarország régió)

CE Plaza Hotel**** (Balaton régió)

Hotel Füred**** Spa & Conference (Balaton régió)

Komló Hotel**** (Alföld régió)

Hotel Délibáb**** (Alföld régió)

Puchner Birtok (Dél-Dunántúl régió)

Donautica Étterem és Hotel****superior (Dél-Dunántúl régió)

Hotel Silvanus**** (Budapest környéke régió)

Hotel Visegrád**** (Budapest környéke régió)

Hotel Kapitány Wellness****superior (Észak-Dunántúl régió)

Caramell Premium Resort****superior (Észak-Dunántúl régió)

Az Év Hotele Közönségszavazásról

A 2020–21-ben futó Best of Az Év Hotele verseny a 2010-es években megrendezett Az Év Hotele televíziós versenysorozat legjobbját keresi a korábbi évadok során legtöbb szavazatot kapott szállodák közül.

A közönségszavazáshoz kapcsolódó televízióműsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére egy magyarországi hotelbe valamilyen céllal – a lánykéréstől a házassági évfordulóig –, és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket. Az adásokat követően pedig a Facebookon szavazhatnak az utazók kedvenc szállodájukra.

Forrás: turizmus.com