Best Country Hotel lett az Avalon

Új díjjal bővült a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA rangos elismeréseinek listája. 

Új díjjal bővült a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA rangos elismeréseinek listája. Az International Hotel Awards idei ünnepélyes díjátadóját a kijevi InterContinental Hotelban tartották, ahol Poncsák Pál szállodaigazgató és Dezsőffy István SPA és műszaki manager a legjobb vidéki szállodának járó Best Country Hotel díját vehette át!

Az Avalon Resort & SPA a világ egyre több helyén írja be magát a köztudatba – adta hírül a cég közleménye, úgy fogalmazva: „egyedülálló környezete és exkluzív szolgáltatásai révén nem is csoda, hogy több nemzetközi díjat is magáénak tudhat már”.

A mostani versenyre egyébként 21 ország 320 szálláshelye nyújtotta be pályázatát, melyre 28 kategóriában lehetett nevezni. A fentebb említett Best Country Hotel kategória elnyerésére 5 országból (Görögország, Grúzia, Magyarország, Románia, Ukrajna) 10 szálloda versengett. Az elbírálásban 15 fős szakértő gárda vett részt, de a pontozás során figyelembe vették a booking.com és a TrustYou.com nemzetközi értékelő­rendszerének adatait is.

Forrás: avalonresort.hu