Az Accent Hotels üzemelteti az Aranyhomok szállodát

Május közepétől az Accent Hotels üzemelteti a Kecskemét belvárosában található, 113 szobás Aranyhomok Business-City-Wellness Hotelt. A hotel a szállodaüzemeltető 21. magyarországi egysége.  

A közlemény szerint a város főterén álló Aranyhomok Hotel hét rendezvénytermével remek helyszínt kínál kisebb családi és baráti rendezvények, esküvők, illetve nagyobb céges konferenciák fogadására egyaránt. A természetes fényű termek minden igényt kielégítő rendezvénytechnikával párosulnak. A vendégek a szálloda 420 négyzetméteres wellnessrészlegén lazíthatnak, élvezve annak széleskörű szolgáltatásait.

„Az Aranyhomok csatlakozásával újabb komplex hotellel bővül szállodaláncunk portfóliója, hiszen nagy szobakapacitásával, tágas meeting termeivel és felszerelt wellnessrészlegével képes kiszolgálni a szabadidős utazókat és az üzleti célú vendégkört egyaránt. Kecskemét számos kulturális programmal várja a városba érkezőket, amelyek felfedezéséhez remek kiindulópont a központban található négycsillagos szálloda. Az Accent Hotels meg fogja őrizni azt a családias légkört és profizmust, amelyet Gömöri úr irányítása alatt megszokhattak a szálloda vendégei” – mondta el Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiáért felelős ügyvezető helyettese.

„Olyan üzleti partnert kerestem a szálloda üzemeltetésére, akinek neve garancia a hosszú távú sikeres együttműködésre. Az Accent Hotels tapasztalata és munkatársainak szakértelme meggyőzött arról, hogy a felépített márka a továbbiakban is biztos kezekben lesz” – tette hozzá Gömöri Ferenc, az Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel tulajdonosa.

A szálloda igazgatói pozícióját Gál István tölti be, aki az Art Hotel Szeged éléről érkezett a hotelbe. 

Forrás: turizmus.com