Augusztus közepén nyit az Accor újabb vidéki szállodája

Várhatóan augusztus 15-től fogad vendégeket a Mercure Debrecen, az Accor szállodalánc új vidéki szállodája.

Kiváló elhelyezkedés és megközelíthetőség Debrecen belvárosában 5 perc sétatávolságra a Nagytemplomtól és a Kölcsey Központtól. A modern, Accor nemzetközi standardek alapján a Bajcsy Invest Kft. által kialakított szállodai szobák, Winestone Étterem és Bár, konferencia termek, illetve a sokszínű szállodai szolgáltatások mind az üzleti utazók, mind a szabadidős vendégek kényelmes és tartalmas időtöltésére alkalmasak. A szálloda 135 szobával (több kategóriában) és 20 – akár hosszú távra is kiadható – apartmannal rendelkezik. 

Az Accor szállodalánc védjegye, a Winestone Étterem és Bár igazi kulináris és gasztronómiai élményekkel várja a szállóvendégeket és a különleges kínálatra nyitott üzleti partnereket is. Egy olyan helyszín, amely a bor és a gasztronómia egyedi megjelenését ötvözi.

A konferencia szolgáltatások, mint pl. a szálloda természetes fénnyel rendelkező, szekcionálható, 201 nm alapterű Rose plenáris terme, a szintén két részre is bontható 40 nm-es Iris meeting terme, a legmodernebb technikai eszközök, a zárt mélygarázs és az egyedi gasztronómiai kínálat teszik teljessé a szállodai kínálatot.

A szálloda tervezett nyitása 2022.augusztus 15-re várható, de online felületeken akár már most elérhető, foglalható. 

Fotók: BORD Építész Studio