Aranynap-díj 2015 gála

2016. március 31-én immáron tizenegyedik alkalommal vehették át a legjobb hazai konferencia és wellness szállodák az Aranynap-díjat.  

2016. március 31-én immáron tizenegyedik alkalommal vehették át a legjobb hazai konferencia és wellness szállodák az Aranynap-díjat. Az idei gála helyszíne az ötcsillagos szállodai kategória nyertese, a Budapest Marriott Hotel volt. Cégünk, a Day Holiday, partnereink, illetve a Turizmus Trend szaklap olvasói az elmúlt évben legkitartóbban, legeredményesebben dolgozó hazai konferencia és wellness szállodákat értékelték és jutalmazták. Ebben az évben hat kategóriában kaptak díjat a legjobb budapesti és vidéki konferencia és wellness szállodák. Minden évben bizalmat kap egy frissen nyílt szálloda is: a legígéretesebb 2015-ben megnyitott szálloda kategóriájában a díjat idén a Magyar Turizmus Zrt. képviseletében Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese adta át. Az Aranynap-díj együttműködő szakmai partnere a Magyar Turizmus Zrt.

A Day Holiday a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján, a Turizmus Trend és a Turizmus Online olvasóinak szavazatai segítségével értékeli, és díjazza minden évben a legjobb szállodákat. A szállodák összehasonlítása szakmai szempontok alapján történik, a tárgyi feltételek mellett fontos kritérium a dolgozók rugalmassága, kedvessége, az egész éves kiegyensúlyozott és magas színvonalú teljesítmény.

2015. év legjobban teljesítő szállodái a Day Holiday, a Turizmus Trend és a vendégek szavazatai alapján:

•             Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2015-ben a Hotel Margaréta, Balatonfüred

•             Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2015-ben a Novotel Budapest Danube

•             Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2015-ben a Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel, Mátraháza

•             Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája 2015-ben a Budapest Marriott Hotel

•             Magyarország legígéretesebb 2015-ben megnyitott szállodája a Best Western Plus Lakeside Hotel, Székesfehérvár

•             Magyarország legjobb wellness szállodája 2015-ben a Hunguest Hotel Forrás****superior, Szeged 

A gála résztvevői cégünk új fejlesztéseit, weboldalait is megismerhették. Az újonnan elindult Konferenciakonline.hu oldalunk a 35 fő alatti rendezvényekhez nyújt segítséget online ajánlatkérő felületével, a Dayholiday.hu oldalunk szintén a korszellem elvárásainak megfelelő új dizájnnal, okostelefonra optimalizált formában született újjá. Hamarosan a wellness szállodákat, kiemelt ajánlatokat bemutató Wellnessonline.hu oldal is megújult formában várja majd látogatóit.

Cégünk több mint húszezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalatával a háta mögött, nyolc országban, több száz helyszínt összehasonlítva rendezi meg minden évben az Aranynap díjátadó gálát. A rendezvényen a díjnyertes szállodák lehetőséget kaptak arra, hogy szakmai közönség előtt mutatkozzanak be.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is érdekes programok színesítették a gála műsort: a vendégeket a Compact Disco zenekar szórakoztatta, kreativitásukat és tudásukat pedig egy interaktív kvíz játék során tehették próbára.