Alice Terrace az Andrássy úton

Belvárosi pezsgéssel és nagypolgári életérzéssel várja vendégeit az Alice Terrace.  

Az Alice Terrace &Veuve Clicquot Garden megújult kínálatával igazi felfrissülést és kikapcsolódást nyújt a belváros szívében, az Andrássy úton, mellyel nem csak a turisták kedvenc helye lehet, de munka után is érdemes betérni egy-egy finom pohár pezsgőre.

Az Andrássy úton végighaladva számtalan nagypolgári villával és lenyűgöző épülettel találkozhatunk. Nem kivétel ezek alól a Hősök terétől nem messze található Alice Hotel sem, melynek épülete az 1870-es évek vége óta díszíti a fővárosi sugárutat. A hotel mára azonban nem csak egyike a fővárosunk múltját idéző különleges épületeknek, hanem egyedülálló szolgáltatásaival és gasztronómiai kínálatával a vendégek kedvence is – a nemrégiben megnyitott Alice Terrace a hét minden napján várja látogatóit a hotel kertjében.

Az Alice Terrace Budapest igazi aranykorába repíti vissza vendégeit, amikor a fővárosi polgárok előszeretettel találkoztak egy-egy könnyed délutáni fogadás keretein belül. Ezt az életérzést nem csak a hangulat, hanem a terasz új, a Veuve Clicquot-val kötött kollaborációja is erősíti.

Az együttműködés keretében az Alice Terrace-on a vendégek a különleges, ’Uzsi&Bubi’ ajánlat 3 variációjából választhatnak, így a klasszikus ízek kedvelői, az egészséges harapnivalók rajongói és az édesszájúak is megtalálják kedvenc összeállításukat. A finom falatok között különleges szendvicsek, ízletes sütemények és egyéb harapnivalók találhatóak. A tányérok mellett a poharak sem maradhatnak szárazon, ugyanis a kínálatban a Veuve Clicquot pezsgői is helyet kapnak – a kínálatban szinte az összes Magyarországon forgalmazott Veuve Clicquot pezsgő megtalálható, több közülük, akár poharazott formában is.

Az étlapon emellett megtalálhatóak frissítő bowlok és saláták, finom hamburgerek és szendvicsek, illetve a csipegetni valók és a desszertek sem maradnak ki a kínálatból, így legyen szó egy könnyű ebédről, egy finom uzsonnáról vagy vacsoráról, biztosan találunk kedvünkre való fogást. Az itallapon a pezsgő mellett kávék, üdítők, széles borkínálat és különleges koktélok gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja a kedvenc frissítőjét. 

Az Alice Hotel frissen megújult külső tere várja a főváros híres sugárútján kikapcsolódni vágyó baráti társaságokat és a romantikus környezetre vágyó párokat, de szerencsére a négylábú családtagokat sem kell otthon hagyni, hiszen a terasz kutyabarát is.

A Kallina Mór által tervezett, 1894-ben Weiss Manfréd báró és felesége Weiss Alice által megvásárolt villa a nagypolgári réteg egyik kedvelt találkozóhelyeként szolgált. A szálloda falait ma is körbelengi Budapest aranykora és az egykori tulajdonosok története, így a vendégek egy olyan kulturális időutazásra indulhatnak, melynek során beleképzelhetik magukat az egykori főúri réteg mindennapjaiba. A 2020-ban megnyílt szálloda nevét is Alice-ről kapta, aki férjét mindenben támogatva, szeretetben nevelte gyermekeiket, és élete végéig ebben a villában lakott.