Aktív csapatépítés, konferencia a Tisza-tónál

A tiszafüredi négycsillagos Tisza Balneum Hotel kiemelkedő konferencia-adottságain túl számos kül- és beltéri csapatépítő programot kínál az idelátogatók számára.

A közvetlenül a tó partján fekvő komplexumot egy kétemeletes, 51 szobás (44 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 8 különálló kétszintes, cölöpökön álló ház alkotja, ahol további 16 tóparti lakosztályban élvezhetik a Vendégek a lenyűgöző környezetet.

A szálloda 2 konferenciatermével a környék legnagyobb befogadóképességű konferenciaközpontja. A 200 és 100 négyzetméteres termek természetes fénnyel rendelkeznek, illetve mindkét terem további 2 részre szekcionálható.

A helyi adottságoknak köszönhetően hajó- és csónakkirándulások, kerékpártúrák, sárkányhajó versenyek, tutajépítő és egyéb vízi csapatépítő programok, valamint lézerharc, disznótor vagy bográcsfőző versenyek mellett beltéri programokra is számos lehetőséget biztosít a szálloda.

Wellness részlege fedett és nyitott fürdővel, szaunával, gőzfürdővel, fitneszteremmel, valamint masszázsok széles választékával várja Vendégeit.

Tóra néző kilátással rendelkező Platán Étterme a nemzetközi és regionális étel- és italspecialitások széles választékát kínálja.

Kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen!