A Spirit Hotel ajánlata céges rendezvényekre

Konferenciák, céges összejövetelek, továbbképzések, szakmai tréningek, üzleti megbeszélések számára is ideális helyszín. 

Konferenciák, céges összejövetelek, továbbképzések, szakmai tréningek, üzleti megbeszélések sikeres lebonyolításában kulcsszerepet játszik a helyszín. A hely szelleme és atmoszférája, a professzionális technikai körülmények mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a legfontosabb szakmai események igazán betöltsék küldetésüket, hosszú távú élményt biztosítva partnereinknek, üzletfeleinknek. Esemény, élmény, érték.

A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior Magyarország egyik legexkluzívabb 5 csillagos szállodája. A szálloda Sárváron, dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, a városközponttól pár perces sétára található.

A 2016-ben elkészült M86-os gyorsforgalmi útnak köszönhetően szállodánk Budapestről már 1 óra 40 perc alatt elérhető.

A páratlan európai hotel 271 elegáns, egyedileg berendezett szobával, illetve lakosztállyal várja vendégeit, az egyes szobatípusokban a vendégek kényelmét szolgálja a keleties stílusvilágot idéző körágy, a fantáziasarok, illetve a pezsgőfürdő.

A több tucat kezelésünk és medencénk mellett indoor és outdoor programajánlatunk kínálata is széles. A szálloda kitűnő természeti adottságai páratlan élményt biztosítanak különböző csapatépítő programoknak, a Spirit Hotel közvetlen szomszédságában található Csónakázó-tó, sétáló erdő és kalandpark mind-mind azt a célt szolgálják, hogy a résztvevők felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak, miközben a játékos csapatépítő feladatok során javul a munkahelyi légkör, szorosabbá válik az együttműködés a kollégák, partnerek között.

Természetesen a jó hangulat a nap további részében is garantált, legyen szó egy hangulatos gálavacsoráról, eseményzáró fogadásról, jubileumi ünnepségről vagy hajnalig tartó mulatságról. Szállodánk szakképzett munkatársainak köszönhetően az egyedi elképzeléseket és a speciális igényeket is sikerrel váltjuk valóra.

Az Ön rendezvényének kényelmét a különféleképpen átalakítható 740 m²-es rendezvényközpontunk biztosítja. A konferenciaközpont 5 hangszigetelt teremrészre és előtér részre választható szét. A szekciótermek egymással szabadon, több variációban összenyithatók. Az összes teremmel és az előtérrel összenyitva a szálloda alkalmas akár 500 fős gálavacsora megrendezésére. A rendezvényterasz egyedi helyszínt nyújt a welcome fogadáshoz vagy akár a kávészünetekhez, melynek során a résztvevők élvezhetik a környék kristálytiszta levegőjét.

 

Különleges ajánlat:

Amennyiben 2019. június 30-ig foglal min. 20 fős rendezvényt szállodánkba, elengedjük a terembérleti díjat, nagyobb létszám esetén pedig minden 21. fő szállását grátisz biztosítjuk! Ajánlataink már 29.900,- Ft / fő / éj ártól elérhetőek. Kérje ajánlatunkat itt!