A kikapcsolódás művészete

Feltöltődni nem lehet akárhol és főként nem lehet akárhogyan! Ha rászánjuk az időnket, csak olyan helyet érdemes választanunk, ahol minden adott.  

Feltöltődni nem lehet akárhol és főként nem lehet akárhogyan! Ha rászánjuk az időnket, csak olyan helyet érdemes választanunk, ahol minden adott.

Hévíz első gyógyszállodája Finta József tervei alapján épült, és pontosan 40 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit. Négy évtized még egy hotel életében sem kevés: számtalan rendezvény, számos átépítés, felújítás zajlott, több százezer gyógyulni és feltöltődni vágyó vendég fordult meg az egykori Thermal Hotel Hévíz szállodában, amely 2006-ban új nevet kapott. A jubileumát ünneplő Danubius Health Spa Resort Hévíz megnyitása óta folyamatosan színesíti szolgáltatásait az éppen aktuális trendeknek megfelelően. A hat medencével, négyféle szaunával és saját gyógyászati részleggel büszkélkedő szálloda tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy megszakítsuk a hétköznapok rohanását - akár családdal, akár barátokkal érkezünk. Európa legnagyobb természetes termál tavának szomszédságában varázslatos mikroklímában, léleknyugtató zöld környezetben minden adott a kiürült energiaraktárak feltöltéséhez, pihenéshez, rekreálódáshoz és szépüléshez. A gyógyászati részlegben gyógymasszázsok, iszappakolások, az Emporium wellness és szépségszalonban luxus színvonalú arckezelések, wellness masszázsok, aromafürdők várják a vendégeket. A vízi világban kipróbálhatjuk a gyógy-, úszó és termálmedencéket, jacuzzit, élményfürdőt víz alatti zenével és esténként fényjátékkal. Májustól szeptemberig a kerti termál medence is megnyit a napozóterasszal együtt. A szaunázás rajongóit a hagyományos finn szauna és gőzfürdő mellett többféle szauna szeánsz, kerti rönkszauna és kíméletes bioszauna is csalogatja. A sóbarlang terápia, yumeiho masszázs, biorezonancia terápia vagy a regeneráló és immunstimuláló pásztázó lézerkezelés csupán néhány a számos igénybe vehető különleges kezelés közül.

A testi-lelki jóllét fontos pillére a jó konyha – Hévízen ebben sincs hiány. A mindennapok ízletes hazai és nemzetközi fogásai mellett érdemes kipróbálni egy gourmet borestet, ahol az ínycsiklandó menüt mindig egy neves borászat kiváló boraihoz készítik.

A jubileumi év programjai és kedvezményei >>