A jó nap mindig egy tökéletes reggelivel kezdődik

Ezért a pandémia okozta lezárásokat követően, amint lehetett, újra indult az élet a KIOSK-ban, ahol ezentúl reggelenként is várják vendégeiket

Ezért a pandémia okozta lezárásokat követően, amint lehetett, újra indult az élet a KIOSK-ban, ahol ezentúl reggelenként is várják vendégeiket.

A belvárosi, ismert vendégváróhelyen úgy gondolják, minden egyes nap ünnep lehet, ha közösen ülünk az asztal köré — immár a reggeli órákban is, mostantól minden nap fejedelmi reggelikkel készülnek. Az ébredésre és életigenlésre komponált menüt Orosz Gábor séf vezényletével állították össze minden nap reggel 09:00-11:30-ig elérhető menü a teraszon is élvezhető. Az egyszerű lekváros croissanttól a ház füstölt lazaccal, spenóttal és hollandi mártással kínált buggyantott tojásig sokféle reggeli étel kérhető. Amellett, hogy központi szerepet kapnak a mennyei, ropogós héjú kovászos kenyerek és a YouTyúk szabadtartású, kapirgálós csirkéktől származó tojásai, azokra is gondoltak, akik könnyedebb zabkására, zöldségekre, gyümölcsökre, vegán megoldásokra vágynak a korai órákban.

"Régi álmunk vált valóra a reggeli megvalósításával, mostantól így nem csak az estéket, hanem a reggeleket is új élményekkel töltve, közösen ünnepelhetjük. Ételeinket is ez inspirálta.”, nyitotta a szerdai első közös reggelit Hlatky Schlichter Hubert, a KIOSK tulajdonosa.

A laktató tojásételeket szabadon választott feltétekkel, megannyi extrával is elkészítik, de az olyan előre összeállított, komplett buggyantott tojásos fogásokban is profik, mint az Eggs Benedict, vagy az Eggs Royale. A zöldspárgával és szarvasgombás hollandi mártással tálalt KIOSK Eggs Benedict pedig nyilván a vendégek egyik nagy kedvence lesz.

De előszeretettel nyúlnak vissza a magyar klasszikusokhoz is. Legyen szó a tradíciókat követő, töltött bundás kenyérről vagy a lecsó inspirálta magyar shakshukáról, ami alapértelmezetten házi kolbásszal és tükörtojással felturbózva érkezik.

Az italkínálat is tökéletesen passzol a kiválasztott menühöz: a frissen facsart smoothiek és koktélkülönlegességek mellett Veuve Clicquot champagne-t is poharaznak a vendégeknek.

Forrás: socially.hu