A Hotel Marina-Portban az innováció tradíció

Aki ismeri a balatonkenesei szállodát, már megszokhatta, hogy szinte minden évben történnek kisebb-nagyobb fejlesztések, melyek a szolgáltatás színvonalát hivatottak emelni.

2022-ben kétlépcsős felújítás kezdődött, melynek első ütemében a cég egy zöld beruházással fűtéskorszerűsítést hajtott végre. Ezzel egy időben elkezdődött egy bővítés, mely új lobbyt ad a recepciónak, átalakításra kerül az étterem, az uszoda öltözőjét felújítják és egy új lift is megépül. A felújítás tervei képgalériánkban láthatóak. 

Ezt a munkát függesztették fel az év végéig, hogy a vendégek és együttműködő partnerek zavartalanul vehessék igénybe a szálloda szolgáltatásait.

A 2023. évi megújulásra várva egy nagyszerű kiállítással is kedveskednek a vendégeknek. Dr. Eszes István „Álmaim Tava” című fotókiállítását Fáth Péter fotóművész a Magyar Természetfotósok Szövetség elnöke nyitotta meg 2023. április 29-én. A kiállítás, 2023. október 30-ig megtekinthető a szállodában. A kiállítás online bemutatkozása ezen a linken érhető el.

"A Hotel Marina Port több mint két évtizedes fennállása alatt jelentős számú visszatérő konferencia partnerrel büszkélkedhet. Sokan már kezdetektől megtisztelik a hotelt bizalmukkal és barátságukkal. Értük kell és érdemes évről évre megújulni, és nagyszerű látni az arcukon az elégedettséget."- mondta el Gaál Mariann, a balatonkenesei Hotel Marina-Port igazgatója.

Ha kíváncsi a megújult szállodára, kérje ajánlatunkat az info@dayholiday.hu email címen.