A Danubius Hotels Kiemelt Partneri kitüntetést kapott

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2019. évi pályázati rendszere alapján a Danubius Hotels Kiemelt Partnernek minősül: Szálloda és szállodalánc B kategóriában.

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2019. évi pályázati rendszere alapján a Danubius Hotels Kiemelt Partnernek minősül: Szálloda és szállodalánc B kategóriában.

A Danubius Hotels minden szállodája a kimagasló vendégélmény és az előremutató fejlesztések mellett kötelezte el magát, és csakúgy, mint a vendégek esetében, az iparági partnerek körében is törekszik a kiemelkedő teljesítményre. Éppen ezért tartotta rendkívül fontosnak a nemzetközi szinten elismert Kiemelt Partneri tanúsítvány megszerzését.

A Magyar Turisztikai Ügynökség minősítési rendszere a turizmus szegmens szereplőinek szól és célja, hogy a B2B területen egységesítse az együttműködések feltételeit. A pályázati úton elnyerhető elismerés lehetőséget ad, hogy a vállalatok megmutassák, az iparág kiemelt szereplői közé tartoznak, amelyek sikere az állandó magas minőség és a megbízhatóság értékein alapszik.

A pályázatokat a Magyar Turisztikai Szövetség által meghívott szakmai grémium bírálta el, amely a Danubius Hotelst érdemesnek ítélte Szálloda és szállodalánc B kategóriában a Kiemelt Partner státuszra. A szállodalánc a kvalifikációt követően az újabb pályázat kiírásáig, 2020-ig jogosult feltüntetni az MTÜ Kiemelt Partner illetve HTA Qualified Partner elnevezést és logót.

A több mint fél évszázada alapított Danubius Hotels Group mára Magyarország egyik legnagyobb szállodaláncává vált.  Tulajdonosa az az angol CP Holdings Ltd., akinek szállodaipari érdekeltsége a 46 szállodával, több, mint 4 300 dolgozóval, Európa 5 országában van jelen. Hosszú távú befektetőként elkötelezettek a gyógyturizmus és a medical wellness irányában és a nemzeti kincset jelentő épületek felújításában, állagmegóvásában. 2019 szeptemberétől a városi szállodák a Danubius Hotels, míg a gyógy- és wellness szállodák, az Ensana márkák köré szerveződnek. A Danubius Hotels 16 városi szállodái közé tartoznak Magyarország legrégibb, legpatinánsabb szálloda épületei, kiváló városi hotelei. Kiemelkedő egyéni és csoportos üzleti szolgáltatásokkal rendelkeznek, egyedülálló konferenciaszolgáltatásai a Danubius me: márka köré csoportosulnak. A Danubius Hotels All inclusive és gyerekeknek szóló Bubbles Club szolgáltatásai a családi utazóknak szóló ajánlatait is színesítik. A Danubius Hotels Group, a 2019-es Év munkáltatójaként büszke arra, hogy nemcsak üzleti szolgáltatásaiban, de munkáltatói szemléletében is innovatív, vallja, hogy a vendégek és a munkavállalók egyformán fontosak a cég számára.