A Danubius Hotels Group vezérigazgatója „Az Év Munkaadója”

Kovács Balázst „Az Év Munkaadója” elismeréssel jutalmazta a VIMOSZ az ezévi Turisztikai Évadindító Gálán. 

Kovács Balázst, a Danubius Hotels Group vezérigazgatóját „Az Év Munkaadója” elismeréssel jutalmazta a VIMOSZ az ezévi Turisztikai Évadindító Gálán. Február 1-jén adták át díjaikat az elmúlt év legjobbjainak a szakmai szervezetek.

A Danubius Hotels Group 2018-ban fennállásának legnagyobb felújítási sorozatát tudhatja maga mögött. Kovács Balázs, a szállodavállalat vezérigazgatója nagyon büszke a díjra. „Számunkra ez a díj is azt jelzi, hogy 2500 munkatársunk sikeresen dolgozik nap, mint nap a vendégelégedettség növelésén.” A vezérigazgató szerint a pozitív vendégélmény alapja a pozitív munkatársi élmény, és vallja, hogy munkatársai ugyanolyan fontosak, mint vendégeik. „Tudjuk, hogy csak elkötelezett és lelkes munkatársakkal nyújthatunk minőségi szolgáltatásokat. Az elmúlt években jelentős HR-fejlesztésekbe kezdtünk bele, melyeket a jövőben is folytatunk. Ez az elismerés kifelé is jelzi, amit mi tudunk, hogy csapatunk egy profi, összetartó, megbízható, innovatív, a problémákat megoldó közösség. A díj számomra azt jelenti, hogy nálunk, a Danubius Hotels Groupnál, dolgoznak az év munkavállalói. A Danubius sikereit, így ezt a díjat sem érhettük volna el lojális és a munkájukat lelkiismeretesen végző kollégáink nélkül, köszönjük nekik!”

„A 12 fős szakmai zsűri a Kovács Balázs irányítása alatt a Danubius Hotels Group szállodáiban 2018-ban lezajlott jelentős beruházásokat és fejlesztéseket értékelte ezzel a díjjal. A Danubius Hotels Group eredményes HR tevékenysége, a munkatársaik számára előnyös feltételeket tartalmazó kollektív szerződésük fenntartása, valamint innovatív HR megoldásai nemzetközi színvonalúak. Szakmai Titkaink Éjszakája” rendezvényük az egész szakma számára iránymutató, pozitív kezdeményezés” – mondta el Böröcz Lajos, a VIMOSZ főtitkára.

Forrás: turizmus.com