2020 végén nyit a négycsillagos Emerald Residence

A budapesti Szervita téren, az egykori Távbeszélő Központ helyén épül a Biggeorge Property beruházásában az Emerald Residence apartmanház és butikhotel.  

Az épületegyüttes a Szervita tér és a Városház utca felől egyaránt megnyílik majd egy belső passzázzsal, ami lehetővé teszi a Szent Anna templom körbejárhatóságát.

A négycsillagos Emerald Hotel & Suites-ben 99 hotelszobát és 50 lakást alakítanak ki, melyek a szálloda lakosztályaként működnek majd. Emellett további 56 lakás és üzlethelyiségek is lesznek a tervek szerint 2020 végén nyitó komplexumban – közölte a turizmus.com-mal a beruházást végző Biggeorge Property.

A szállodához és a lakásokhoz étterem és fitneszszolgáltatások fognak kapcsolódni (futógépek, teremkerékpár, elliptikus tréner, erősítő gépek, illetve szauna és masszázs).

A belsőépítészeti koncepcióért Radnóczy Eszter és irodája, az este’r partners felel. A cég portfóliójában az Andrássy út két nívós fejlesztése, az A3 és az A52 szállodák belsőépítészeti munkái is szerepelnek.

Elegancia méregzöldben

„Az Emeraldban egy kozmopolita, ugyanakkor nívós, lágy és némileg egzotikus hangulatú belsőt alakítottunk ki az amúgy modern épületnek” – mondta az este’r partners honlapján lévő információk szerint Radnóczy Eszter.

Az iroda belsőépítész csapata végigvezette a belső tereken az Emerald ikonikus méregzöld színét: geometrikusan tört burkolatokkal és felületekkel kombinálva, drágakőhöz méltó eleganciával jelenik meg. A méregzöld bársonyok a pezsgőszínekkel, fémekkel és fényes, gazdag erezetű márványokkal találkoznak, ezt töri meg a natúr diófa használata, valamint a tükrök játéka.

Forrás: turizmus.com