Petneházy Club Hotel

Superior

Elérhetőség

Cím: 1029 Budapest, Feketefej u. 2-4.

Elérhetőség: (+36) 1 391-8010

Szálloda adatai

Férőhelyek száma: 120 fő

Szobák száma: 45 db

Konferenciaterem kapacitás: 200 fő

Konferencia termek száma: 3 db

Étterem kapacitás: 80 fő

Szolgáltatások: Háziállatbarát szálláshely, Fedett wellness, Parkolási lehetőség

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Leírás:

A Petneházy Club Hotel főépületében, a 28 m2 alapterületü apartmanok mindegyike barátságos külsővel és modern, igényes berendezéssel várja a pihenni, feltöltődni vágyókat, kilátással a Budai-hegyekre. Kényelmes, jól felszerelt stúdiószobáinkban egyedül és párban is garantáltan pihentető lesz az időtöltés.

Faházainkból 45 db található a főépület körüli réten, diszkrét távolságban egymástól. Négy és hat fős apartmanjaink praktikusak és tágasak, ezért családoknak vagy baráti pároknak is jó szívvel ajánljuk őket. Mindegyik faházunk privát szaunával, több szobával, teljesen felszerelt konyhával, nagy terasszal és gyönyörű kilátással rendelkezik. Az apartmanok mindegyike barátságos külsővel és modern, igényes berendezéssel várja a pihenni, feltöltődni vágyókat, 46-68 m2 alapterületük pedig akár családi vakációra is elegendő helyet biztosít.

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Mili Gasztronómia megnyitotta kapuit a szállodánkban. Rudits Károly, a legendás LouLou étteremből kiköltözött a szabadba, és egy igazi relax éttermet – drink bárt, és reggeliző helyet hozott létre.

Rendezvényparkunk a belvárostól elérhető távolságban, alig 20 perce a város zajától nyújtja az embereknek mindazt, amire vágynak, a természet adta nyugalmat, több órányi utazás nélkül. Hiszen könnyebben jönnek a gondolatok és garantált a kikapcsolódás is egy üzleti találkozón, tréningen, csapatépítőn is és kevesebb a stressz egy olyan környezetben, amelyet a természet alkotott.

Helyszínünk természet közeliségével, oxigén dús levegőjével megnyugtató zöld környezetével, családias hangulatával igazi szellemi felfrissülést kínál, így hozzájárul bármilyen jellegű esemény szakmai sikerességéhez is.

A hozzánk érkező vendégek számára a parkolás sem jelent gondot, ugyanis a területen kb. 300 főre megfelelő mennyiségű szabadtéri, őrzött, ingyenes parkolóval rendelkezünk.

A maga nemében egyedülálló rendezvénypark tökéletes lehetőséget teremt egy fárasztó nap végén a vendégek kikapcsolódására, így az esemény szakmai oldalán túl felfrissítő élményekkel gazdagodhatnak. A Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkban programlehetőségeink szinte korlátlanok. A résztvevőknek területünkön belül különféle sportolási lehetőséggel tudunk szolgálni. Azok számára, akik nem az aktív pihenés hívei, számukra wellness szolgáltatásainkat kínáljuk. Tavasztól őszig, kültéri medencénk, egész évben beltéri medencénk és szaunánk, valamit masszázskezeléseink várják a megújulni vágyókat.

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Panoráma 200 200 80 60 100 - van -
Teraszkapcsolatos terem 200 50 - 20 180 - van -
Terasz sátrazással 280 50 - 20 200 - van -
Tárgyalóház - 15 10 10 - - - -