Lupa Event Hall by Costes

Elérhetőség

Cím: 2011 Budakalász, Lupa Event Hall
Távolság Budapesttől: 15 km

Elérhetőség: (+36) 20 232-1758

Szálloda adatai

Férőhelyek száma: 300 fő

Szobák száma: 0 db

Konferenciaterem kapacitás: 300 fő

Konferencia termek száma: 1 db

Étterem kapacitás: 250 fő

Szolgáltatások: Sportlehetőségek, Parkolási lehetőség

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Leírás:

A 375 négyzetméteres Lupa Rendezvényház és a hozzá kapcsolódó 300 négyzetméteres terasz különleges helyszínt kínál rendezvényekhez a Michelin-csillagos Costes éttermek testvéreként. A környezet nyáron igazi tengerparti hangulatot biztosít a Costes Beach Clubnak köszönhetően, az év többi napján pedig a rendezvények résztvevőinek abban a különleges élményben lehet részük, hogy zárt térben vagy akár a teraszról csodálhatják a tó különböző arcait. A rendezvényház hűen követi testvéreinek filozófiáját: „minőségi gasztronómia kompromisszumok nélkül”.

A berendezésben teljesen rugalmasak vagyunk, csak az U-alakos elrendezés megoldása nehézkes, mivel a terem oszlopokkal ellátott.

Nyáron rengeteg színes sport- és egyéb programlehetőség áll a vendégek rendelkezésére, hiszen szorosan együttműködünk a Lupa csapatával, szezonon kívül sajnos a Lupa bezár, de a Rendezvényház egész évben várja a rendezvényekre érkezőket.

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Event Hall 375 300 156 - 250 4 van van