Lion's Garden Hotel

Elérhetőség

Cím: 1146 Budapest, Cházár András u. 4.

Elérhetőség: (+36) 1 273-2070

Szálloda adatai

Férőhelyek száma: 240 fő

Szobák száma: 107 db

Konferenciaterem kapacitás: 100 fő

Konferencia termek száma: 3 db

Étterem kapacitás: 96 fő

Szolgáltatások: Bababarát szálláshely, Háziállatbarát szálláshely, Fedett wellness, Sportlehetőségek, Parkolási lehetőség

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Leírás:

A szálloda ideális választás akár üzleti céllal érkezik, akár pár nap kikapcsolódásra vágyik Európa egyik legszebb fővárosában. Budapest nyüzsgő belvárosának peremén, a diplomata negyedben fekvő Lion's Garden Hotel első pillantásra otthonos érzést kelt meleg színeivel, kellemes belső tereivel és időtálló, ízléses berendezéseivel.

A 4 csillagos szálloda étteremmel és árnyas nyári kerttel, Budapest megannyi látványosságának közelében, a 14. kerület belvároshoz közeli peremén, a Cházár András utcában épült, egy 100 éves dominikánus templommal szemben, melyet panoráma liftünkben utazva is megcsodálhat. A Városliget múzeumaival, a Hősök terével, a Széchenyi Gyógyfürdővel, a Fővárosi Állatkerttel, a Fővárosi Nagycirkusszal és a Vajdahunyad várával együtt akár egy hétre elegendő programot kínál, mely csupán néhány lépés távolságra található.

A város jelentősebb sporteseményeinek és rendezvényeinek otthont biztosító Puskás Ferenc Stadion, Papp László Sportaréna, valamint a SYMA Konferencia és Rendezvény Központ szintén egy könnyű sétával, az Expo vásárváros területe pedig autóval 5 perc alatt elérhető. A szűkebb értelemben vett belvárosi forgatagba csöppenni szintén csak néhány perc bármilyen közlekedési eszközzel. A parkolás az utcában ingyenes, de nagyobb biztonságban tudhatja autóját a szálloda mélygarázsában, mely 25 autó részére biztosít parkolóhelyet.

A szálloda wellness részlege kitűnő kikapcsolódási lehetőséget is biztosít.

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Pálma 120 100 60 35 0 2,6 igen -
Félpálma 60 40 26 26 0 2,6 igen -
Orchidea 42 16 16 16 0 2,6 igen -