Kreinbacher Birtok

Elérhetőség

Cím: 8481 Somlóvásárhely, Somló hegy, hrsz. 022/14.
Távolság Budapesttől: 170 km

Elérhetőség: (+36) 88 236-420

Szálloda adatai

Férőhelyek száma: 33 fő

Szobák száma: 15 db

Konferenciaterem kapacitás: 70 fő

Konferencia termek száma: 2 db

Étterem kapacitás: 100 fő

Szolgáltatások: SZÉP kártya elfogadóhely, Parkolási lehetőség

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Leírás:

A Kreinbacher Birtok 15 design szobájával ideális helyszínként szolgál mindazoknak, akik közelebbről szeretnék felfedezni Somló borait, dűlőit, vagy a tradicionális pezsgőkészítés lépéseivel ismerkednének.

Somló számunkra az idő múlásáról is szól, a tanúhegy örökségétől a borok kivételesen hosszú eltarthatóságáig.

Rendezvények

Birtokközpontunk főépületéből vagy kóstolótermünk ablakaiból egyaránt a somlói mikrokörnyezet köszön vissza: vidék, szőlő, nyugalom.

Kóstolótermünkben 70, központi épületünkben akár 100 főig tudunk helyet biztosítani rendezvényeknek.

A Kreinbacher Birtok egyedi lehetőséget kínál. A reprezentatív fogadások, az esküvők, a sajtótájékoztatók, a kisebb konferenciák vagy a csapatépítő események csak a legnépszerűbbek a rendezvények számtalan formája közül, melyekhez izgalmas és formabontó helyszínt kínál a Somló.

Szobáink

A szobák kialakítása a Birtok filozófiáját követi, a ránk jellemző modern architektúra megtartásával, de a design modern elemein keresztül a hagyományos értékeket is közvetítve. A részletekben az urbánus, indusztriál stílus a vidék rusztikusságával találkozik, az elemek közül a fa és fém dominálnak. A belső terek közvetlen hangulatát a szőlő és a hegy látványa hozza még közelebb a természethez.

Bor, Pezsgő, Gasztronómia

A Birtok különleges borai és pezsgői méltó kísérői szezonális ételeinknek. Hétvégenként garantáltan indítunk bor- és pezsgőkóstolóval egybekötött birtoklátogatást, előzetes egyeztetés alapján dűlőtúrát is szervezünk.

Aktív kikapcsolódás

Sportos vendégeink ne hagyják otthon a kerékpárt, túracipőt mert a Somló-hegy a különleges borokon kívül, megannyi lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódásra.

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Látogatóközpont 204 0 0 0 100 - van van
Konferenciaterem 120 70 32 32 0 - van nincs