Két Korona Konferencia és Wellness Hotel

Elérhetőség

Cím: 8624 Balatonszárszó, Csárda utca 18.
Távolság Budapesttől: 125 km

Elérhetőség: (+36) 84 363-115

Adatok

Férőhelyek száma: 184 fő

Szobák száma: 77 db

Konferenciaterem kapacitás: 180 fő

Konferencia termek száma: 6 db

Étterem kapacitás: 200 fő

Szolgáltatások: Fedett wellness, Gyerekmedence, Gyógykezelések, Szépészeti kezelések, Sportlehetőségek, Parkolási lehetőség

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Leírás:

A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszón, a Balaton déli partjának egyik legkedveltebb üdülőövezetében helyezkedik el. Budapest irányából egy óra kényelmes autózással közelíthető meg az M7-es autópályán keresztül. 77 szobával és 6 különböző méretű konferenciateremmel rendelkező szállodánk egész évben korlátlan wellness lehetőségekkel, sokszínű szolgáltatással, kulináris élvezetekkel és szabadidős programok sorával garantál kellemes kikapcsolódást mind a pihenni vágyó vendégek, mind a rendezvényrésztvevők számára.

Szállodánkat a családias hangulat és a gondosan ápolt belső kert varázsolja a „Nyugalom Szigetévé”.

GASZTRONÓMIA

A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel éttermében a világhírű magyar konyha specialitásain keresztül, a nemzetközi ízek világáig, mindenki megtalálja a számára leginkább tetszőt és ízlése szerint, kedvére válogathat. Ételallergiában szenvedő, vagy speciális diétát követő vendégeinket előzetes egyeztetés alapján, személyre szabott ételkínálattal várjuk. Éttermünk kapacitása 140-170 fő, melynek befogadóképessége kora tavasztól késő őszig, virágos, mediterrán hangulatot idéző teraszunkkal 200 főre növekszik, páratlan kikapcsolódási helyszínt biztosítva mindazon kedves vendégeinknek, akik csak egy kávé elfogyasztására, vagy egy könnyű ebéd, vacsora elköltésére foglalnak helyet teraszunkon. Svédasztalos étkezéseink időpontjaival rugalmasan alkalmazkodunk csoportjaink, konferenciáink, tréningjeink időbeosztásához.

KONFERENCIA

Ön kigondolja, mi már valóra is váltottuk”

Szállodánk mottója tükrözi, hogy a tréningszervezés határait nem ismerve váltjuk valóra megrendelőink elképzeléseit, szem előtt tartva egyedi igényeiket. A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel, képzett szakembereinek köszönhetően, az elmúlt években számtalan szakmai elismerésben részesült. Rugalmas rendezvényszervezői csapatunk a megálmodott szakmai rendezvényt a legmagasabb színvonalon váltja valóra. Szállodánk konferenciák, tréningek, workshopok, partnertalálkozók, termékbemutatók, szakmai előadások, évzárók, szemináriumok, továbbképzések lebonyolítását is vállalja, költséghatékony, versenyképes árak mellett. Hat különböző méretű, padlószőnyeges, természetes fényű, elsötétíthető, légkondicionált, egyedi igények alapján berendezett (széksoros, iskolapados, asztalszigetes, U alakos) és technikai eszközökkel felszerelt termünk egész évben a vendégeink rendelkezésére áll.

WELLNESS

Nyugalom Szigete” Wellness Központunk a test és a lélek együttes harmóniájának megteremtésére törekszik. Élménymedence sodrófolyosóval, nyakzuhanyokkal, hátmasszírozókkal, és feltörő gejzírekkel; pezsgőfürdő; gyermekmedence, valamint szauna sziget várja a feltöltődésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket szállodánk 600 négyzetméteres wellness részlegén. Szauna szigetünk gőzkabinnal, finn szaunával és egy kellemes, illatos, relaxációs kabinnal, caldariummal került kialakításra, melyek fontos szerepet töltenek be az egészség megőrzésében. Szállodánk masszázsai és testkezelései szakképzett masszőrünk és terapeutánk által segítik vendégeink felfrissülését és járulnak hozzá testi-lelki  feltöltődésükhöz.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Budapest irányából az M7-esen érkezve: Az M7-es autópályáról, a 125-ös kilométernél található (126–os Balatonszárszó) kijáratnál kell lekanyarodni a régi 7-es főútra, ott balra fordulni Balatonszárszó felé, majd az első utcánál (Csárda u.) kell jobbra fordulni. Az “állj, elsőbbség adás kötelező” táblát követően 50 méterre, jobbra található a Két Korona Konferencia és Wellness Hotel. Nagykanizsa irányából az M7-esen érkezve: Az M7-es autópályáról, a 126-os kilométernél található (126–os Balatonszárszó) kijáratnál kell lekanyarodni a régi 7-es főútra, ott balra fordulni Balatonszárszó felé, majd az első utcánál (Csárda u.) kell jobbra fordulni. Az “állj, elsőbbség adás kötelező” táblát követően 50 méterre, jobbra található a Két Korona Konferencia és Wellness Hotel.

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Balaton I. 80 40 26 18 26 - van nincs
Balaton II. 80 40 26 18 26 - van nincs
Balaton III. 80 40 26 18 26 - van nincs
Balaton I.+II. 160 80 70 60 60 - van nincs
Balaton I.+II.+III. 240 180 120 100 110 - van nincs
Gyöngyhalász 100 40 26 20 26 - van nincs
Borbás Gyuri 100 60 40 30 40 - van nincs
Naplemente 60 20 14 14 12 - van nincs