Hotel Golden Lake Resort

Superior

Elérhetőség

Cím: 8230 Balatonfüred, Zákonyi F. u. 4.

Elérhetőség: (+36) 87 583-000

Szálloda adatai

Férőhelyek száma: 150 fő

Szobák száma: 64 db

Konferenciaterem kapacitás: 140 fő

Konferencia termek száma: 4 db

Étterem kapacitás: 100 fő

Szolgáltatások: Fedett wellness, Gyógykezelések, Animáció, játszószoba

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Leírás:

A szálloda egy, a régmúltat idéző, csodálatos, már a római korban is lakott településen, Balatonfüreden, a parti városrész központjában, a Tagore sétány és a hajókikötő, valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást az aktív pihenésre és nyaralásra vágyóknak.

A természetes anyagokból építkező szálloda tökéletesen illeszkedik a különleges környezetbe. Egyik oldalán európai-szintű sétány, színes ember-kavalkád, míg másik felén a változásaiban is változatlan, állandó és örök természet. Pannon szerénységű domboldalak a túlparton, sejtelmes nádasok, titokzatos víztükör…

Harmónia és visszafogott elegancia jellemzi a szálloda szobáinak berendezését. Egyedi színvilág, mediterrán hangulat, páratlan panoráma és balatoni naplemente… melyek mindegyike különleges élménnyé varázsolja az itt tartózkodást.

A szállodában 4 rendezvényterem található. Igény szerint a lakosztályokat is be lehet rendezni szekcióteremnek. A legnagyobb 100 fő befogadására alkalmas, a kisebbek 10, 12, 20 fő elhelyezését teszik lehetővé. A termek mindegyike természetes megvilágítású, sötétíthető, légkondicionált.

Portunus Étterem:

A szálloda Portunus éttermében elkalauzolják Önt a hazai és nemzetközi gasztronómia remekeinek világába!

A Portunus étteremben péntek és szombat délutánonként 15.00 – 16.00 óra között kávé, tea és házilag készített sütemények kóstolójára van lehetőség. Fogyasztása a szálloda ajándéka! Reméljük, így még kellemesebbé és élvezetesebbé tesszük a nálunk eltöltött napokat!

Eszencia Étterem & Borbár:

A hagyományos magyar konyha és a modern gasztronómia eszenciáját nyújtja a megújuló balatonfüredi étterem. Az új étlapon a magyaros fogások, a balatoni fogasok, a reformkor Füreden bálozó nagyjainak kedvenc fogásai a modern gasztronómia nézőpontjából, korszerű technológiával, a lehető legjobb helyi alapanyagokból készülnek. Az Eszencia a Balaton mérvadó éttermévé kíván válni, ahol a máshol nem található csodás ízekhez a legjobb balatoni borokat biztosítják. Olyan kulináris élményt szeretnének adni, hogy aki egyszer megkóstolja az Eszenciát, mindig vissza akarjon térni.

A Venus Wellness részleg a római fürdő kultúrát jeleníti meg a 21. század legmodernebb technikáival ötvözve. A tágas, világos medencecsarnokban meleg vizes medence, pezsgőfürdő és gyermekpancsoló, valamint Wellness Drink található.

Tavasztól őszig szabadtéri élménymedencék napozóterasszal várják a nap szerelmeseit. Méregtelenítsen, szabaduljon meg a mindennapi stressztől a gőzfürdőkben: tepidarium, caldarium, sókamra, frigidarium, Kneipp taposó, aroma-zuhany, infraszauna, közvetlen vízparti finn szauna várja a vendégeket, majd relaxáljon, a mediterrán pihenőben!

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Lacus Pelso 138 100 60 42 - 3 van -
Luna 27,6 12 12 10 - 3 van -
Sol 21,6 10 10 8 - 3 van -
Füred 30 20 20 16 - 3 van -