Elysée Bistro

Elérhetőség

Cím: 1055 Budapest, Kossuth tér 13-15.

Elérhetőség: (+36) 1 786-4306

Adatok

Férőhelyek száma: 70 fő

Étterem kapacitás: 70 fő

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Képgaléria

Leírás:

Az Elysée Budapest legújabb kávéház-bisztrója, amely az újragondolt magyar és a francia stílusú bisztrókonyha ötvözéséből született. Gondosan elkészített kávékkal, meleg enteriőrrel, franciás bájjal, folyamatosan változó ebédmenüvel, gourmet á la carte fogásokkal és széles borkínálattal várunk titeket a hét minden napján. Voilá!

A filozófiánk:

Az Elsyée Bisztró büszke utóda a Kossuth tér egykori legendás kávéházának, a Gönczi fivérek által alapított Elysée-nek. Célunk, hogy a hagyományokat folytatva a gasztronómia újdonságaira nyitottan, a híres magyar kulinária és a franciás bisztrókonyha jellegzetességeit elegyítve az Elysée Bistro & Kávéház az ínyencek találkozóhelyévé váljon. Vendégeinket a békebeli kávéházak és a modern bisztrók elemeit elegyítő barátságos, otthonos környezetben várjuk.

Akárcsak elődeinké, a mi célunk is az, hogy a Parlament környéke folyton folyvást megteljen színes élettel és széles mosolyokkal. Finomságainkkal, Budapest kiemelkedően szép látványával és néhány személyes, meleg szóval várjuk Önt is!

Parkolási lehetőség a környező utcákban van. (H-P 8:00-18:00 - fizetős)

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Étterem 120 - - - - - van van
Terasz 50 - - - - - van van