Danubius Health Spa Resort Sárvár

Elérhetőség

Cím: 9600 Sárvár, Rákóczi utca 1.
Távolság Budapesttől: 200 km

Elérhetőség: (+36) 95 888-400

Szálloda adatai

Férőhelyek száma: 272 fő

Szobák száma: 136 db

Konferenciaterem kapacitás: 0 fő

Konferencia termek száma: 0 db

Étterem kapacitás: 140 fő

Szolgáltatások: Háziállatbarát szálláshely, Fedett wellness, Szabadtéri medencék, Gyógykezelések, Sportlehetőségek, Parkolási lehetőség

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT

Kérjen ingyenes árajánlatot itt az info@dayholiday.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +36 1 315-1666-os telefonszámon!

Térkép

Képgaléria

Leírás:

A hangulatos wellness hotel Sárvár történelmi belvárosában, a 200 éves Sárvári Arborétum ölelésében fekszik, így Nyugat-Magyarország egyik leghíresebb kisvárosának hangulatát és az elbűvölő zöld környezetet is élvezheti az, aki nálunk száll meg. 
A kiváló minőségű sárvári gyógyvíz és a sokszínű wellness szolgáltatások is hozzájárultak ahhoz, hogy a várost felvették az Európai Királyi Fürdők (Royal Spas of Europe) szövetségébe. Termál hotelünkben könnyen rabul ejt a termálmedencék, a sóbarlang és a tágas szaunavilág nyugodt atmoszférája, de mindenképpen érdemes időt szánni a környék megismerésére, mert a Királyi Park flórája, faunája és a Nádasdy-vár felújított épülete mind egyedi és maradandó élményt nyújt. 

Legyen szó akár családi és baráti összejövetelről, vagy céges gálavacsoráról, Nádor éttermünk és Átrium kávéházunk nemcsak remek vendéglátóhelyként, de akár sárvári rendezvényhelyszínként is szolgálnak.

Konferenciaterem kapacitások
Terem neve Alapterület (nm) Széksoros (fő) Iskolapados (fő) U alak (fő) Bankett (fő) Belmagasság (m) Természetes fény Oszlopok
Nádor étterem - - - - 140 - - -
Átrium kávéház - - - - n.a. - - -