Hírek

Megújulnak a margitszigeti Danubius-szállodák

Októberben folytatódik a Danubius Health Spa Resort Margitsziget nagyszabású felújítása. Az egymilliárd forintot meghaladó beruházás keretében átépítik lobbyt, a földszinti konferenciatermeket, a gyógyászati recepciót va...

Tovább
Megnyílt Zalakaros első, nemzetközi lánchoz tartozó szállodá...

A júliusban indult próbaüzem után hivatalosan is átadták a Park Inn by Radisson Zalakaros Hotel & Spa-t, a város első olyan szállodáját, amely nemzetközi lánchoz tartozik.

Tovább
Ökocentrum és szálloda épül Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn

Elkezdődött a Pangea Ökocentrum és Szálloda építése Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn. Az állatpark mellett háromszintes, 38 szobás hotelt, valamint oktató- és konferenciaközpontot hoznak létre 2018 júniusáig.

Tovább
Ötlet-Termet nyitott a Gellért

Kreatív sörkonyhával párosított Ötlet-Terem nyílt a patinás Gellért Szálló sörözőjében. Az inspiráló környezetben „terem az ötlet”, ezért ajánlják cégeknek, különböző vállalati közös eseményekre.

Tovább
Jövőre nyílik Szentes első szállodája

Szentes első szállodája 2018 júniusától várja vendégeit. Az Open Hotel mindössze 400 méterre lesz a Szentesi Üdülőközpont fürdőjének bejáratától.

Tovább
Még színesebbé válik Budapest

Idén már negyedik alkalommal rendezik meg az egyhónapos falfestő programsorozatot, a Színes Város Budapest Fesztivált, amelynek célja, hogy megszépítse Budapest belvárosának tűzfalait, és egyéb kültéri felületeit.

Tovább
Club Appartement - Hotel am Kreischberg - az Accent Hotels e...

Az egész évben gyönyörű alpesi táj, a családi- és sportprogramok hosszú sora, valamint a stájer konyha remekei minden évben rengeteg magyart vonzanak Ausztria szívébe, a Mura folyó partjára, Murauba és Kreischergbe....

Tovább
Budapesti Borbár Túra újratöltve

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Wineglass Communication a tavalyi programsorozat sikerére való tekintettel július 6-án ismét megrendezi a Budapesti Borbár Túrát.

Tovább
Magasra pozicionált bárélet

Június 30-án nyit Budapesten a St. Andrea Wine & Skybar.

Tovább
Szivárvány a világ Hévízen

A Szivárvány a világ című esélyegyenlőségi kiállítás június 7-én a Danubius Health Spa Resort Hévíz szállodában is bemutatkozott.

Tovább
Wakeboardpálya és plázs épült Zselicben

A Kaposvártól 20 kilométerre, Hajmáson található Zselicvölgy Szabadidőfarmon egy új beruházás keretében plázst, víziparkot és wakeboardpályát építettek.

Tovább
Sörözővel kombinált minigolfpálya nyílt Budapesten

Ütős néven nyílt június 9-én minigolffal egybenyitott söröző a Szent István körúton.

Tovább