Megújult a Vén Hajó Étterem

A Vén Hajó Étterem megszépülve várja ismét vendégeit, a felújítás három hete alatt termeit húsz mesterember szorgos keze varázsolta még elegánsabbá. A munkálatok alatt végig arra törekedtek, hogy megtartsák a korhű eleme...

Vén Hajó ÉtteremA Vén Hajó Étterem megszépülve várja ismét vendégeit, a felújítás három hete alatt termeit húsz mesterember szorgos keze varázsolta még elegánsabbá. A munkálatok alatt végig arra törekedtek, hogy megtartsák a korhű elemeket és mégis modernné varázsolják a fedélzetet. A nagyterem felújítása során  igyekeztek megőrizni az 1900-as évek hangulatát új külsőt adva a teremnek, amely így jobban megfelel a mai kor igényéinek és elvárásainak.

A Vén Hajó Étterem a Lánchíd mellett horgonyozva várja kikapcsolódni vágyó vendégeit. A Kossuth Múzeumhajó már évek óta otthona az étteremnek, így vendégei az 1900-as évek hangulatában tölthetik az ebédre vagy vacsorára szánt idejüket.

A hajó nem csak belülről frissült fel, a teraszvédő ponyvákat is lecserélték, a vendégek így még inkább zavartalanul csodálhatják meg teraszáról Budapest panorámáját. Az étterem konyhája is megújult, szakácsai most már professzionális környezetben alkothatnak finomabbnál-finomabb ételeket.