Újra Álomutazó

A tavaly nagysikerű szuperprodukció, az Álomutazó idén felújítva újraéled. 

A tavaly nagysikerű szuperprodukció, az Álomutazó idén felújítva újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és slágerekkel. Tomi és Bárány az álmokért küzdenek, kalandjaikkal tavaly 50 ezer látogatót vonzottak, vajon sikerül ezt  a nézőszámot hozni idén is?!

Idén közkívánatra újra színpadra kerül a produkció, december 22-23-27-28-án. „Az idei darab a 2017-es Álomutazó felújítása. Semmit nem vettünk ki, sőt, egy dallal több is elhangzik, azonban igyekeztünk egy kicsit feszesebbé, pörgősebbé tenni a mesemusicalt” – mondta Juronics Tamás, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője, a darab rendezője és koreográfusa.

A 40 m széles és 25 méter mély, tehát összesen 1000 m2-es színpadon egy 4 emeletes ház magasságú díszlet tölti be a teret, ahol 3 szinten mozognak a színészek, táncosok. „Lenyűgöző a látványvilág, egyedülállóak a díszletek” - folytatta a rendező. Az interaktív ledfal, ami a szereplők mozgására reagál, összesen 374 m2 felületű, ekkora ledfal csak az Álomutazóban látható Magyarországon. 

„Rendkívül mozgalmasak a színpadképek” – emelte ki Illés Gabriella, producer. A színpadon 6 helyszín tűnik fel és sok-sok álomkép. Fellép Szegedi Kortárs Balett 30 táncosa és láthatjuk Rippel Akadémia artistáit is. A 30 táncos - a videofalakon megsokszorozva - több száz szereplővé válik, a színen összesen 266 formatervezett jelmez tűnik fel, de lesznek egykerekű e-rollokon száguldó robotok és reptetés a színpadon és a nézők felett. „Nem utolsó sorban elképesztően sikeresek lettek a dalok” -  mondta Illés Gabriella, hozzátéve, hogy a musical zenei anyaga már aranylemez és a Rakonczai-Orbán szerzőpáros a 17 dal mellé egy újat is írt a felújított Álomutazóhoz.

Forrás: turizmusonline.hu