Új turisztikai kommunikációs verseny indult

MagyarországOn címmel új turisztikai kommunikációs versenyt indított a Turizmus & Vendég.

MagyarországOn címmel új turisztikai kommunikációs versenyt indított a Turizmus & Vendég. A MagyarországON verseny célja, hogy megtalálja az elmúlt két év legjobb, belföldi turizmust ösztönző vagy imázsformáló kommunikációs projektjeit – legyen az egy város, fesztivál, utcaszakasz, városrész, régió vagy sportesemény.

A nevezéseket kilenc kategóriában várják. Ezek a következők: város, városrész, régió, fesztivál, sportesemény, pihenés, gasztro, élmény, turisztikai szolgáltatások. Az egyes kategóriákba print kiadványokkal, digitális megoldásokkal, hirdetésekkel lehet nevezni.

A verseny főtámogatója a Magyar Turisztikai Ügynökség, amely különdíjjal jutalmazza a beérkező pályázatok közül a legjobb digitális megoldást. Az MTÜ olyan kreatív, újszerű, a legfrissebb digitális trendeknek megfelelő megoldásokat keres, amelyek belföldi utazási döntés meghozatalára ösztönzik a lakosságot, valamint inspirálóan hatnak a turisztikai szakma szereplői számára is.

A beérkezett anyagokat elismert szakmai zsűri fogja pontozni, melynek tagjai nemzetközi szinten is elismert turisztikai és marketingszakemberek.

A zsűri tagjai:

●             Ágh András, fotós, grafikus, a FingerMoto Kft. tulajdonosa
●             Kassitzky Attila, igazgató, PR és Szerkesztőségi Igazgatóság / Márka- és kampánykivitelezési Igazgatóság, Magyar Turisztikai Ügynökség
●             Laposa Bence, Balaton Kör elnöke, borász
●             Lencsés Tamara, kiemelt vezető szakértő, Desztináció-fejlesztésért felelős igazgatóság, Magyar Turisztikai Ügynökség
●             Magyar Vilma, Budapest Underguide, alapító-ügyvezető
●             Neizer Anita, tartalomfejlesztési vezető, PPH Media
●             Németh Bálint, ügyvezető igazgató, AERA property & destination , elnökségi tag, BBR
●             Pásztor-Duffy Judith, Turisztikai online marketing szakértő
●             Vereckei András, főszerkesztő, Turizmus & Vendég

A MagyarországON versenyre olyan alkotások nevezhetők, melyek a 2016. március 1. és 2018. május 18. közötti időszakban kerültek nyilvánosságra. Nevezési határidő: 2018. május 18.

További információk és a nevezés az alábbi linken: magyarorszagon.turizmusonline.hu