Szent András Kastély- rendezvény festői környezetben

Budapesttől alig egy órányira, a tolna-megyei Bölcskén várja a konferenciára, tréningre, üzleti tárgyalásra érkezőket a romantikus hangulatú, elegáns, klasszicista stílusú Szent András Kastély.

Budapesttől alig egy órányira, a tolna-megyei Bölcskén várja a konferenciára, tréningre, üzleti tárgyalásra érkezőket a romantikus hangulatú, elegáns, klasszicista stílusú Szent András Kastély.

Az angolparkkal övezett 7,5 hektáros birtokon elterülő felújított villa 2015 óta fogad vendégeket, a főépület szomszédságában található még két vendégház, egy kis kápolna, és két kis halastó is. A mindennapok zajától távol fekvő gyöngyszem ideális helyszín azoknak, akik vendégeikkel, barátaikkal, üzletfeleikkel a világ szemétől távol szeretnék szervezni rendezvényeiket és ünnepelni. 

Az önellátás elve mentén működtettet birtok egy biogazdasággal is rendelkezik, száz újonnan ültetett gyümölcsfával, fűszernövény-és zöldségültetvénnyel. A birtok északi részében a tó mellett, karnyújtásnyira az erdőtől nyári főzésekre és étkezésekre alkalmas kerti medencés sütési, főzési lehetőséget biztosítanak a gasztronómia iránt érdeklődők számára. A kastély új pincéjében pezsgő-manufaktúra kapott helyet, ahol a 2013-ban borászok borászának választott Szentesi József szakmai vezetésével készül a kastély pezsgője, itt a vendégek akár saját címkével is elkészíthetik pezsgőjüket.

A kastély és a vendégházak teljes befogadó képessége 50 fő. A kétszintes klasszicista kastély eklektikus stílusban berendezett, antik és modern bútordarabokkal, a falakon 20. századi festők műveivel. Kétágyas szobáiban 18 fő számára biztosított a kényelmes szállás, köztük egy nászutas lakosztállyal. A kétszintes Szent-András Fogadó tizenhat fő befogadására alkalmas, saját konyhával, étkezővel, közösségi helységgel, kandallóval rendelkezik. A szintén kétszintes András Pusztai Vendégház tizennégy fő számára biztosít szállást, önálló konyhával, étkezővel, közösségi helységgel, kandallóval, nagy, fedett terasszal, szaunával, jacuzzival és pihenőterülettel. Mindkét épületben modern, vidéki stílusban berendezett kétszobás apartmanok, illetve kétágyas szobák nyújtanak kényelmes szállást a látogatók számára.

A kastély ideális helyszín konferenciák, csapatépítő tréningek, partnertalálkozók, üzleti megbeszélések, esküvők és koncertek számára. A kastélyban wifi elérés biztosított és professzionális technikai feltételeket nyújt (hangosítás, projektor, mágnes tábla, flipchart, stb.) az események megrendezéséhez. A kastélyban egy 120 fő befogadására alkalmas nagyterem és három - egyenként 15-20 fő befogadására alkalmas – kisterem áll a vendégek rendelkezésére.