Superfly Air Sport: Ahol legyőzhetjük a gavitációt

A trambulinpark nemrégiben nyitott meg az Árpád híd közelében.

Többméteres ugrások, szaltó a színes szivacsmedencébe, szabadesés a lengőtrapézról vagy egy izzasztó ügyességi ninja-pálya? Mindez adrenalinlöketnek sem utolsó, de ha a stresszt szeretnénk kiugrálni magunkból, akkor is tökéletes helyen járunk. Az Árpád híd közelében frissen nyitott Superfly Air Sports trambulinparkban már 3 éves kortól használható az eszközök egy része, és bár a célcsoport a 11-17 évesek, a felnőttek is kedvükre elszabadulhatnak.
A menetek félóránként indulnak, válthatunk 60-90-120 perces jegyet, de összesen egyszerre 100 ember ugrálhat kényelmesen az eszközökön. Öszzesen tucatnyinál is több eszköz és pálya közül válogathatunk, a vízesés-trambulinoknál a hatalmas szivacsmedencébe vetődhetünk egy szaltóval, de mindeféle ügyességi gerendákon is egyensúlyozhatunk vagy harcolhatunk a fenmaradásért, sőt a kosárpályán a zsákolást is kipróbálhatjuk, legyőzve a makacs gravitációt. A középső főpálya több mint 30 összefüggő trambulinból áll. A süllyesztett parkour pályához már valódi gyakorlat kell, így inkább azt meghagytuk a profiknak, de attól már semmi nem tartott vissza minket, hogy kipróbáljuk a lengőtrapézt, és a 6 méternél is magasabb hihetetlenül meredek csúszdát, valamint az ügyességi ninja-pályát. Extra élményfaktor, hogy egyes részek UV-festékkel vannak felfújva, így a péntek esti felnőtt járaton, ami a 16 éven felülieknek szól, a hangulat- és UV-lámpák fényében egész pszichedelikus élményt nyújtanak, miközben a meghívott DJ keveri a zenét.
A park arra is kiválóan alkalmas, ha szülinapot szeretnénk itt tartani, egy összeállított csomagban megrendelhetjük a harapnivalókat és a foglalást, ahogy céges partikhoz vagy akár legény- és leánybúcsúk bemelegítéséhez is ideális a helyszín. A szülők az emeleti kávézós részen is várakozhatnak a lent ugráló gyerekekre.
A 60 perces jegy 2650 forint, és ha először járunk itt, ehhez még meg kell venni a speciális zoknit és a mágneses karszalagot, amivel a szekrényeket tudjuk zárni, de többféle családi jegy közül is válogathatunk.

Bővebben erről ITT olvashatnak,