Nagy Tavaszi Kirajzás a Dunán

Aki április 17-én rápillant a Dunára, ne rémüljön meg, ugyanis nem a nagy spanyol armada kel életre, hanem a dunai hajósokat összefogó szövetség a Magyar Hajózási Országos Szövetség kínál páratlan programlehetőséget...

Aki április 17-én rápillant a Dunára, ne rémüljön meg, ugyanis nem a nagy spanyol armada kel életre, hanem a dunai hajósokat összefogó szövetség a Magyar Hajózási Országos Szövetség kínál páratlan programlehetőséget.

Ezen a 2016-os szezonnyitó napon, a Nagy Tavaszi Kirajzás hajós rendezvény keretében majd az összes budapesti menetrend szerinti, rendezvény- és programhajós cég a rendelkezésre álló hajóival másfél órás felvonulást tart a budapesti belvárosi Duna-szakaszon. Minden résztvevő társaság a saját kikötőjében szállít be, beszállítás: 10.30 – 11.00 óra között. Az indulás 11.00. órakor lesz.

Nem nehéz elképzelni, hogy micsoda látványt nyújt majd a színes hajóflotta. A programon való részvétel a hazai vendégek számára ingyenes. Aki szeretne az élmény részese lenni, és nem csak a partról tekinteni vágyakozó tekintettel a közel 25 hajó után, annak érdemes mielőbb regisztrálnia a www.hajosunnep.hu oldalon.