Megnyitott a Spíler Buda

December 20-án a nagyközönség számára is megnyitott a Spíler Buda a MOM Parkban.

December 20-án a nagyközönség számára is megnyitott a Spíler Buda a MOM Parkban.

„A Spíler Budában finom anyagok és csillogás vesz körül minket, az asztalunkra pedig a legjobb alapanyagokból készült ételek kerülnek, amelyek mellé szenzációs újvilági borokat és ütős koktélokat kínálunk. A város legjobb kézműves hamburgerei, elképesztő rusztikus pizzák, superfood ételek, és friss saláták, valamint a város egyik legerősebb steak választéka található itt, meg a legmenőbb spanyol, ausztrál, amerikai és argentín farmokról származó zamatos, csontos T-bone, porterhouse és rib eye" – olvashatjuk a nyitásról szóló sajtóközleményben.

A Spíler Buda Budapesten egyedülálló, újvilági borokra fókuszáló kínálattal várja a vendégeket, ahol a magyar kedvencek mellett ausztrál, kaliforniai, új-zélandi és dél-afrikai borok sorakoznak, és a kézműves sörválaszték és a koktéllap is párját ritkítja. Hétköznaponként reggelente high-end specialty kávé és reggeli kézműves péksütemény kapható, délben pedig üzleti expressz ebéd kínál gyors és igazi házias ételeket, kiegészítve a fő étlapot.

Az enteriőrben kézzel gondosan formált anyagok játékát láthatjuk. Valódi gránit, kézi kerámia, tömör fa fonják keresztül egymást, amelyet hol vintage gitárok, hol pedig egy dobfelszerelés bolondít meg. Mindehhez lágyan társul a sok-sok puha bőr, s a szabadjára engedett dzsungelre emlékeztető növényzet.

Érdemes ellátogatni és kipróbálni a helyet, mivel nem csak gasztro, hanem igazi dizájn élményt is nyújt vendégei számára a Spíler Buda!

Forrás: turizmus.com