Kreatív találkozó lebegő szigeteken

Úszó összejövetelek, szabadtéri, mobil szigeteken megrendezett szemináriumok. Mindez hol lehetséges? Ha üzleti találkozóra, vagy hosszabb nyaralásra érkezik Bécsbe, ne hagyja ki az „ARCOpulco” programját.

Úszó összejövetelek, szabadtéri, mobil szigeteken megrendezett szemináriumok. Mindez hol lehetséges? Ha üzleti találkozóra, vagy hosszabb nyaralásra érkezik Bécsbe, ne hagyja ki az „ARCOpulco” programját.

A Hotel Kaiserwasser a Duna holtága mellett helyezkedik el, a szálloda szakemberei pedig meglátták az adottságokban rejlő lehetőséget: kétségtelenül az idei nyár egyik slágere lett a több mobil, egymással összeköthető vízen úszó szigetből kialakított új, szabadtéri helyszín.

Kisebb létszámú szeminárium, pár fős megbeszélés, vagy pezsgős koccintással egybekötött esti rendezvény…a vízen ringatózó szigetek minden napszakban különleges élményt ígérnek. 

A víz közelsége pihentet és oldja a feszültséget. Ideális lehetőség egy sikeres értekezlet vagy igényes meeting megszervezéséhez. Próbáljon ki egyszerűen valami mást, mint az eddig megszokott, nyisson egy új út felé, amelyen új partot érhet el.

Egy különleges ösztönző túra vagy egy sikeres összejövetel stílusos záróakkordja lehet ez a kikapcsolódási lehetőség. Az „ARCOpulco” kisebb szigetei bővíthetők, összesen 90 fő részére nyújtva férőhelyet.

Ha a császárvárosban tervezi következő rendezvényét forduljon hozzánk ajánlatért, garantáltan maradandó emlékként őrzi majd az itt eltöltött napokat!

 

A Hotel Kaiserwasser nyári csomagajánlata:

•             Egy éjszaka szállás komfort szobában

•             Bőséges büféreggeli

•             Kávészünet délelőtt és délután

•             Grillezés a Kaiserwasser teraszán

•             Házilag készített jeges tea az ebédhez

•             Italok a találkozó ideje alatt

•             Rendezvényhelyszín az „ARCOpulco” lebegő szigetein, valamint rossz idő esetén konferenciaterem biztosítása a szállodában

A hotel közvetlenül a Kaiserwasser mellett, a bécsi Egyesült Nemzetek Szervezetének székhelyével szemben található, összesen 282 klimatizált modern berendezésű szobával és lakosztállyal rendelkezik. A város központja, a Stephansplatz, metróval mindössze hét perc alatt elérhető.

Kérje egyedi ajánlatunkat az info@dayholiday.hu címen!