Izgalmas kalandok a Mezőgazdasági Múzeumban

A bűvös erdő – boszorkányos küldetés című kiállítás és játék november 4-ig látogatható a Vajdahunyadvárban. 

A bűvös erdő – boszorkányos küldetés című kiállítás és játék november 4-ig látogatható a Vajdahunyadvárban. A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli, elvarázsolt erdőbe érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve izgalmas kaland részesei lehetnek.

A lombok méregzöldjében kísérteties árnyak cikáznak, az erdei manók elhagyatott házai közt hűvös szél susog. Mohos tölgyfák strázsálnak hangtalan, baljós harmat szitál, a Boszorkányvár komor tornyából varázsfőzet kesernyés illata száll. Vajon miféle küldetés vár? Ártó bűbáj vagy mesés varázslat lakozik a fák rejtekén? Aki vállalja a küldetést, felfedezheti a bűvös erdő titokzatos birodalmát, de vigyázat, az utazás meglepő kalandokat tartogat! A Vajdahunyadvárban november elejéig látogatható kiállítás és játék egy képzeletbeli erdei utazásra, bűvös küldetésre hív. A mesebeli kaland során a látogatók megismerhetik a rejtelmes rengeteget, miközben megtévesztő feladványok, játékos fejtörők és megbűvölt erdőlakók teszik próbára bátorságukat, ügyességüket és érzékeiket.

A kiállítás és játék során a résztvevők kideríthetik, hogy képesek-e ellenállni az erdei varázsétkeknek, kifog-e rajtuk egy láthatatlan erdőlakó, vajon beleesnek-e az illatcsapdába, és meg tudják-e fejteni a Boszorkányvár végső rejtélyét, mely végleg kiseprűzi a betolakodót az erdőből. Az illúziók és megtévesztések leleplezéséhez jó orra, éles szemre és biztos fülre is szükségük lesz. Ám ha minden akadályt sikerrel vesznek, a jutalom sem marad el!

A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló kiállítás és játék varázslatos látványvilággal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.
Forrás: http://www.mezogazdasagimuzeum.hu