Megnyitott a Hotel Moments Budapest

A Continental Group legújabb négycsillagos szállodája március elsején nyitotta meg kapuit az Andrássy úton, néhány lépésre az Operaháztól, valamint a Szent István Bazilikától.  

A Continental Group legújabb négycsillagos szállodája március elsején nyitotta meg kapuit az Andrássy úton, néhány lépésre az Operaháztól, valamint a Szent István Bazilikától.

A csodálatos, XIX. századi műemlék épületre a felújítás után üvegtető került, míg a bejáratban és a lobbyban a ház eredeti freskói láthatók, tökéletes harmóniát alkotva a modern belsőépítészeti megoldásokkal.

A térnek egyedi hangulatot kölcsönöz az óriási belmagasság és az elegáns, kényelmes bútorok. A Lobby Lounge egyedi szolgáltatást biztosít a nap 24 órájában, ingyenes kávé-, tea- és ásványvíz fogyasztással.

A szállodában 99, igényesen berendezett szoba áll a vendégek rendelkezésére háromféle szobakategóriában, beleértve a tágas Andrássy lakosztályt, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Bazilikára.
A szobák mindegyike légkondicionált, minibárral, széffel, LCD televízióval, telefonnal felszerelt, valamint íróasztal és ingyenes, vezeték nélküli internet szolgálja a vendégek kényelmét. Szőnyegpadlós és parkettás szobákat is kialakítottak, így mindenki igénye szerint választhat a különféle szobatípusok közül.

Rendezvények helyszínéül egy kényelmes, 90 nm-es, nappali fényes konferenciaterem szolgál, amely igény szerint két kisebb részre választható, összesen 80 fő befogadására alkalmas. A terem beépített technikával, vászonnal és projektorral felszerelt. Wellness szolgáltatásként szauna, konditerem és kérés esetén különféle masszázs típusok vehetők igénybe. A vezeték nélküli internet a ház teljes területén ingyenes, a történelmi lépcsőházban pedig három computer állomást is kialakítottak.

A hotel étterme, a Bistro Fine kiváló helyszíne üzleti ebédeknek, baráti és családi összejöveteleknek, de tökéletesen alkalmas csoportok fogadására is, hiszen három- és négyfogásos menüválasztékból, valamint büfékínálatból választhatnak a konferenciára érkező vendégek. Az egyedülálló Enomatic boradagoló rendszer segítségével interaktív borkóstolásra is van lehetőség – egyéni és csoportos formában egyaránt – , hiszen a hely koncepciója szerint több, mint százféle borkülönlegesség közül választhatnak a vendégek. Igény szerint csoportok számára különleges borvacsorák megszervezését is vállalják.
Szép időben a vendégek a csodálatos teraszon élvezhetik a modern, innovatív konyha helyi és nemzetközi specialitásait.