Gastro & Hotel Design Award 2018

Számos újítással, rekord számú nevezéssel lezajlott a Turizmus & Vendég hazai legrangosabb éttermes, szállodai design versenye, a Gastro & Hotel Design Award 2018.

Számos újítással, rekord számú nevezéssel lezajlott a Turizmus & Vendég - kiadó: PPH Media - által alapított, több hónapon át tartó, hazai legrangosabb éttermes, szállodai design verseny, a Gastro & Hotel Design Award 2018.

A versenyre idén rekordszámú nevezés érkezett, összesen 80 pályázat a tavalyi 60-nal szemben. Mivel a verseny nevébe bekerült a „Hotel” szó – korábban GastroDesign volt a verseny neve -, ez azt jelzi, hogy különösen nagy hangsúlyt fektettek a szervezők a szállodai szegmens elérésére, megkeresésére, arra, hogy elérjen hozzájuk az üzenet: pályázzanak ezen a rangos megmérettetésen. Törekvésüket siker koronázta: a verseny több éves múltjában most volt az első olyan esztendő, amikor több hotel és hazánkban jelen lévő hotellánc pályázott, mint korábban bármikor, valamint ez volt az első verseny, amikor több hoteles pályamunka érkezett, mint hazai vendéglátóhelyekhez kapcsolódó.

A versenynek idén is – akárcsak korábban – kétfordulós elbírálási menete volt, és az a magas rangot adó, a független bírálatot biztosító eljárása is folytatódott, hogy a hazai zsűritagok mellett a világon ismert és elismert szakmai nagyságok is részt vettek a pályázatok elbírálásában. A zsűri munkáját idén is Varró Zoltán több nemzetközi díjjal kitüntetett designer, belsőépítész vezette.

Újdonság volt, hogy az idei pályázat kiírásakor teret nyitottak egy eddig háttérben lévő kategóriának: ez a Tematikus tervezés, mert a világ szállodás és éttermes trendjei egyértelműen azt bizonyítják, ez ma az a vonal és irány, amely a legnagyobb sikert és elismerést hozhatja a tervezői munka során.

A verseny további részleteiről és díjazottakról olvasson tovább itt!>>

http://turizmusonline.hu/friss/cikk/itt_az_idei_gastrohotel_design_award_gyoztesei___frissitve_kepekkel