Füred Gastro

Ahol a balatoni régió legjobb éttermei és borászatai lesznek megtalálhatóak egy helyen. Balatonfüred első gasztronómiai fesztiválján vadételeket és a hozzájuk ajánlott balatoni borokat lehet majd kóstolni. 

Ahol a balatoni régió legjobb éttermei és borászatai lesznek megtalálhatóak egy helyen.

Balatonfüred első gasztronómiai fesztiválján vadételeket és a hozzájuk ajánlott balatoni borokat lehet majd kóstolni. A Pannon Gasztronómiai Akadémiának köszönhetően tíz kiváló vidéki étterem kínálja ételeit, amelyekhez a Rizling Generáció által kiválasztott legizgalmasabb borok járnak.

Ezúttal egy helyen, Balatonfüreden élvezhetjük az évről-évre legjobbnak választott Balaton környéki helyek kínálatát, találkozhatunk és megismerkedhetünk a séfekkel, és egy-két helyi cukrászdával is. Az édesszájúakról a Karolina kávéház csapata és a Péklány gondoskodik majd.

A rendezvényen képviselteti még magát a Sparhelt Bistro, a Kistücsök Étterem, a Márga Bisztró, a Paletta Bisztró, a Söptei Étterem, a Neked Főztem, a Konyhám, a Kalóz Bisztró, a Déli-part BBQ, és az Olíva Étterem.

További részletek, látványtervek itt.

Program: 

A szervezők minőségi zenét is hoznak a fesztiválra, így a belépőjegy megvásárlása után nincs más dolgunk, mint a bejáratnál kezünkbe kapott kóstolópohárral nekivágjunk a gasztronómiai túrának.

November 24-én szombaton 10-22, míg november 25-én vasárnap 10-17 óra között látogatható a gasztronómiai fesztivál.

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület, a Pannon Gasztronómiai Akadémia, a Mol Nagyon Balaton, illetve a Rizling Generáció jegyezte Füred Gastrót ezentúl minden évben szeretné megtartani a város, egy kis nyüzsgést hozva az álmoskás novemberi hétvégére.

A jó hangulatról olyan szenzációs zenekarok gondoskodnak majd, mint a méltán híres Budapest Bár, a remek énekesnőkkel sodró balkáni hangulatot, és zúzós dirty jazzt játszó Deladap, és a táncos jazz-funk-soul keverékben utazó Waldeck.

Aki teheti látogasson el Balatonfüredre!

Forrás: www.balatonfüred.hu