Vissza a hírekhez

Elit társaságba került az Aquaworld

2018.02.01.

Idén harmadik alkalommal megrendezett World SPA Awards turisztikai versenyen Magyarország legjobb spaszállodájának az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdőt választották meg — közölte az Aquaworld.

„Hatalmas megtiszteltetés és öröm, hogy megkaptuk ezt a díjat” – mondta el a díjátadó gála után Markus Ernst, az Aquaworld Resort Budapest general managere. A World Spa Awardsot az immár 23 éves múlttal rendelkező World Travel Award testvérprogramjaként indították el három éve azzal a céllal, hogy ezzel is erősítsék a spa- és wellness-szegmens minőség iránti elkötelezettségét. Idén a nemzeti döntőben a legjobb spaszálloda kategóriájában az Aquaworld Resort Budapest állhatott a dobogó tetejére, elnyerve a Hungary's Best Resort Spa 2017 kitüntetést. A díj azért is különösen értékes, mert nem közönségszavazáson dőlt el, hanem egy szakmai zsűri hozta meg a végső döntést. „Nagyon büszkék vagyunk, mert ez Magyarországnak is elismerés és nagy siker, hiszen egy nemzetközi lista legjobbjai között szerepelhetünk” – tette hozza Markus Ernst.

Az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. A száz százalékban magyar tulajdonú, négycsillagos superior hotel és élményfürdő hat évig volt tagja a nemzetközi Ramada szállodaláncnak. A piacon elért eredményeinek köszönhetően a komplexum vezetősége 2014-ben döntött úgy, hogy - kilépve a franchise hálózatból - önálló és egységes Aquaworld Resort Budapest márkanév alatt folytatja tevékenységét, az osztrák Vamed Vitality World szakmai vezetésével. A Vamed csoporthoz tartozó cég Ausztria legnagyobb és legexkluzívabb wellness- és spaszállodáinak, valamint fürdőinek szakmai menedzsment feladatait látja el.

Forrás: Turizmus Online

Ajánlott hírek
Megújult a Budapest Marriott Hotel

Már 2018 áprilisában a nagyközönség előtt is bemutatkozhatott a szálloda 364 teljesen átalakított szobája.

Tovább
Ha Halloween, akkor irány Mád a Hellowine Party!

Akinek még nincs programja a hosszú hétvégre, az egy kellemes borozással, természetjárással, finom vacsorával és rémséges bulival kombinált szombattal színesítheti november első napjait.

Tovább