Chocofacture –egyedi csokoládék, bonbonok Karácsonyra!

Nincs elég korán ahhoz, hogy elkezdjen gondolkodni, mit is adhatna szeretteinek, vagy kollégáinak karácsonyra.

Nincs elég korán ahhoz, hogy elkezdjen gondolkodni, mit is adhatna szeretteinek, vagy kollégáinak karácsonyra. Íme, néhány ötlet: ízletes csokoládé szívek, angyalka figurák, kézműves bonbonok, vagy üzleti partnereinek egyedi csokoládék 3D-ben.

És mindezeket interaktív csokoládé dobozban, egyedi igényekre szabva kis szériában is elkészíti Vasmatics Marci cukrászmester. Óriás Mikulás valódi csokoládéból, Tokaji furminttal és válogatott aszalt fügével töltött bonbon, a világhírű Ruby csokoládé felhasználásával készült csoki szívek mangós fehércsokoládés töltelékkel, forró csokik, nyalókák, IcePop vagy akár egy vitaminban gazdag Smoothie – mindenki talál boltjában kedvére való finomságot. Látványműhelyében a csokoládé kóstoltatások, bemutatók mellett bonbon vagy csokoládé szobor készítő tanfolyamokat is szerveznek.

Amennyiben egy izgalmas csapatépítő tréninghelyszínben gondolkodik, a zimankós hónapokban kiváló választás lehet a Budapest XI. kerületében található csoki paradicsoma. Kiemelt partnereinek vagy munkatársainak ajándékutalvány formájában is kedveskedhet egy csoki készítő programmal!

Ízelítő a műhely kínálatából:  

Csoki Workshop

  • A csokoládé készítésének minden pillanata élmény. Ezt az élményt építették bele szakértő trénerek segítségével többféle tréningmodulba, amelyek vezetői csapatépítésre, elmélyült kikapcsolódásra vagy éppen nagyobb céges tréningek elemeként használhatók.

Bor - Csoki kóstoló

  • Amikor a csokoládét borral párosítva kóstoljuk, teljesen új ízt fedezhetünk fel bennük.

Csokoládé szobor készítés

  • A csapatok szobrot készíthetnek egyedileg vagy közös munka keretében.

Csoki és Kávé

  • Mese a csokikról és a kávékról, közben többfélét kóstolhatnak a résztvevők.

Csoki rajz

Csokoládéval rajzolnak, pancsolnak, belemerülnek a csokoládé világába a látogatók.

Élje át ezt az élményt egy inspiráló helyszínen, a budapesti Kende utcai műhelyben, nagyobb létszám esetén pedig a helyszínre is kitelepül a kreatív csapat.

Az ajánlatkéréseket az info@chocofacture.com címre várják!

Bővebben >>