Aranynap-díj 2017: Gála a Héliában

2018. május 24-én tizenharmadik alkalommal kerül sor az Aranynap-díj átadására, amellyel a hazai szállodaipar legjobbjait jutalmazzák.

2018. május 24-én tizenharmadik alkalommal kerül sor az Aranynap-díj átadására, amellyel a hazai szállodaipar legjobbjait jutalmazzák. A díjkiosztó gála szakmai együttműködő partnere a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége. Az MSZÉSZ képviseletében Kovács István, a szervezet főtitkára  nyitja meg köszöntőjével a rendezvényt.

A díjalapító Day Holiday Kft. ügyfeleinek és munkatársainak a véleménye alapján, szakmai szempontok szerint értékeli a legjobb szállodákat a következő kategóriákban:

- Magyarország legjobb ***-os konferencia szállodája; 
- Magyarország legjobb ****-os budapesti konferencia szállodája;
- Magyarország legjobb****-os vidéki konferencia szállodája;
- Magyarország legjobb*****-os konferencia szállodája.

A rendezvényszervező cég a tárgyévben megnyílt vagy újranyitott szállodáknak is igyekszik lendületet adni, közülük kerül ki Magyarország legígéretesebb szállodája.

Az idei gála helyszíne a Danubius Hotel HÉLIA lesz. A szórakoztató program mellett az est folyamán kerekasztal-megbeszélést is tartanak szakemberek és közszereplők részvételével, amelyen a megújulásról és a stresszhelyzetkezelésről lesz szó egyéni és szervezeti vonatkozásban egyaránt.

A céges rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére 1995-ben elsőként alakult, magyar tulajdonú Day Holiday Kft. 2005 óta rendezi meg az Aranynap-gálát azzal a céllal, hogy értékelje és jutalmazza Magyarország legjobb konferenciaszállodáit. A díj Botos Péter Ferenczy Noémi-díjas üvegművész alkotása.