Állandó csokitúrák várhatók a Szamosnál

A hét meghatározott napjain - érdeklődéstől függetlenül - kóstolással egybekötött látogatásokat tervez a Szamos Cukrászda.

A hét meghatározott napjain - érdeklődéstől függetlenül - kóstolással egybekötött látogatásokat tervez a Szamos Cukrászda.

A Kossuth téri Szamos Cukrászdában már javában csúcsforgalom van, az évvégi céges csapatépítők és karácsonyi workshopok mellett megkezdődött a szaloncukorszezon is. Folyamatosan készülnek a finomabbnál finomabb bonbonok, pralinék, csokoládék, illetve szaloncukrok, melyeknek az idei kedvelt ízei a narancsos, sós-karamellás, és a praliné lesznek, de a meggyes és a mogyorós is igen népszerű.

Összesen 22 üzlettel rendelkezik a családi vállalkozás Magyarországon, ezen kívül plusz egy boltjuk várja az édességek rajongóit Bécsben is.

A Kossuth téri, többszintes cukrászda-kávézó-bisztró felső szintjén lévő múzeumban látható több ezer tárgyat évtizedekig gyűjtötte a Szamos család. Egy varázslatos birodalomba csöppenhetünk a polcok között járva. A múzeum, valamint a bolt iránt olyan mértékű az érdeklődés, hogy garantált programmá szeretnék alakítani a kóstolóval egybekötött múzeumlátogatást. Még nem alakult ki mely napokon várhatóak a fix túrák, de a közeljövőben honlapjukon értesülhetünk majd róla.

Forrás: turizmus.com