A Telekom Hotel Balatonkenese az Accent Hotels tagja

Az Accent Hotels örömmel jelenti, hogy 2019. január 01-től egy újabb szállodával bővült a portfóliója: a Telekom Hotel Balatonkenesén teljes jogú tagja lett a szállodacsoportnak.

Az Accent Hotels örömmel jelenti, hogy 2019. január 01-től egy újabb szállodával bővült a portfóliója: a Telekom Hotel Balatonkenesén teljes jogú tagja lett a szállodacsoportnak.

A hotel a fővárostól csupán egy órára, három hektár parkosított területen, közvetlenül a Balaton partján fekszik, konferenciaközpontjának köszönhetően kitűnő helyszín konferenciák, szakmai rendezvények, tréningek és csapatépítések rendezésére.

A modern stílusú szálloda négy épületében 91 légkondicionált, extrákkal felszerelt szoba áll a vendégek rendelkezésére, minden lakóhelyiség, TV-vel, telefonnal, Wi-Fi internet-csatlakozással, hajszárítóval, italhűtővel és légkondicionálóval felszerelt.

A 220 résztvevőt befogadó különálló konferenciaközpont épülete kiválóan alkalmas konferenciák, tréningek, csapatépítések, tanfolyamok lebonyolítására, az esti kikapcsolódást pedig egy bár és egy két pályás bowlingpálya biztosítja.

A konferenciateremhez korszerű audio- és vizuáltechnikai rendszer kapcsolódik. A legnagyobb terem 220 fős, 3 felé osztható, tolmácsfülkével felszerelt; ezen felül 2 db 50 fős és 5 db, egyenként 25-25 fős szekcióteremmel is rendelkezik.

Wellness részlegünk: 1,4m mély beltéri medence, jacuzzi, infra, finn és aroma szauna, gőz és aroma kabin, konditerem professzionális gépekkel.

Programlehetőségek:

-             X-boksz szoba

-             Borkóstoló: balatoni borok kóstolója és bemutatója sommelier szolgáltatással és ízfokozó falatkákkal

-             Interaktív Bográcsozás: szabadtéri bográcsozási, főzési lehetőség, amihez eszközöket és nyersanyagot biztosítunk

-             Tábortűz a parton: kellemes esti program, amely lehetőséget ad közös beszélgetésekre

-             Tréning a szabadban: jó idő esetén lehetőség van a szabadban történő programok lebonyolítására is

-             Sportrendezvények lebonyolítása: kültéri tenisz, műfüves focipálya, kosárlabdapálya és minigolf pályák igénybevételével

-             Vitorlázás: egyedülálló élményt nyújt a vitorlázás a Balatonon, amely lehetőséget biztosít csodálatos környezetben élvezni a táj szépségeit

-             Zenés Táncos Mulatság: fénytechnika és karaoke szolgáltatással kiegészített zenei szolgáltatások

-             Kaszinó szolgáltatás

Bevezető konferenciacsomagunk a téli időszakra:

-             Szállás egyágyas szobában;

-             büféreggeli és félpanziós ellátás;

-             ebéd;

-             2 kávészünet;

-             grátisz terembér;

-             grátisz parkolás;

-             és a 2 állásos bowlingpálya grátisz használata.

Amennyiben rendezvénye 2019. február 28-ig megrendelésre és lebonyolításra kerül, a fenti csomag ára / fő / nap már 25 000.-Ft-tól elérhető!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk szíves jelentkezését.